Bejelentkezés

Hűtőgép csereprogram

2016.09.14.

Most akár 45 000 Ft támogatással!

Hogyan tudod beváltani állami támogatásod?

Kapd elő támogatói okiratod és egy személyazonosító okmányt, majd hozd be őket az Allee-ban található üzletünkbe! Innentől már nem tudsz eltévedni a modern világ útvesztőiben, kollégáink mutatják a helyes irányt.

Ha szeretnél hűtőt, de meggondoltad magad, és inkább egy másikat választanál…

Ennek sincs akadálya, amennyiben az újonnan kinézett hűtőnek is minimum 10%-kal alacsonyabb a fogyasztása.

A megítélt támogatás mértéke nem változik, ha magasabb energiaosztályú gépet választanál sem, amennyiben pedig inkább alacsonyabb energiaosztályú gépre tennéd le a voksod, az alább csatolt pályázati útmutatóban megtekintheted, mekkora támogatásban részesülhetsz.

Gördíts lejjebb, és nézz bele ajánlatainkba, vagy kattints a teljes hűtő kínálatunkért!

 

A vissza nem térítendő támogatás felhasználása

A támogatás felhasználására (vásárlás megkezdésére) a Kedvezményezettnek a Támogatói Okirat kézhezvételét követően 60 nap áll rendelkezésére!  A Támogatói Okirat kézbesítési időpontjának a pályázati portálon küldött üzenethez kapcsolódó dokumentum megnyitásáról automatikusan generált visszaigazolását kell tekinteni. Ha a Támogatói Okirat pályázati portálon keresztül történő átvételének visszaigazolása a küldés napját követő 15 napon belül nem történik meg, a dokumentumot kézbesítettnek kell tekinteni.

A részletes pályázati útmutatóban bővebben is informálódhatsz a beváltási folyamatról.

Ha nem egyértelmű számodra, hogy a felsorolt feltételeknek megfelelsz –e, kollégáink gyors segítségükkel a rendelkezésedre állnak.

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem