Keresés
  
        
        


Digitális átállás

Mint arról már szinte mindenki értesült, hazánkban, ebben az évben, 2013-ban megszűnik a hagyományos analóg földi televíziós sugárzás. Helyét a sokkal korszerűbb és jobb minőségű digitális televíziózás veszi át. Az analóg sugárzás lekapcsolása két ütemben történik, amelyből az első hamarosan be is következik.
 
A lekapcsolás ütemezéséről ezen a linken lehet részletes információkat találni.
 
Javasoljuk, amennyiben érdeklődik a digitális földfelszíni sugárzású televíziózás iránt tekintse át a MinDigTV-vel kompatibilis eszközöket.
 
Fontos tudni, hogy meglévő televíziókészülékét nem kell feltétlenül lecserélnie a DVB adás vételéhez. Ha régebbi típusú tv készüléke van, egy kiegészítő dekóderrel alkalmassá tehető a MinDigTV adás vételére. Ha csak az ingyenesen fogható 7 adás érdekli, akkor kínálatunkban talál olyan rendkívül kedvező áru dekódert, amely nem alkalmas az előfizetéses adások vételére.
 
Ha MinDigTV Extra előfizetés vásárlásán gondolkodik, esetleg meglevő műholdas, vagy kábeles előfizetését cserélné le egy kiváló ár-érték arányú földi sugárzású digitális csomagra, akkor könnyen találhat olyan dekódert, amely előfizetői kártya kezelésére alkalmas, sőt olyat is, amely előre kifizetett egy éves előfizetéses csomagot is tartalmaz.
 
Ha Ön rendelkezik olyan televízió készülékkel (LCD, LED, Plazma), amelybe beépítettek MPEG-4-es digitális tv vevőt, az ingyenes adások vételéhez csupán egy szoba-, vagy tetőantennával kell rendelkeznie. Az előfizetéses csomagokhoz egy kártyamodult kell vásárolnia, amelyet CONAX, vagy CX kártyamodulnak neveznek. Ezt a tv készülék hátulján, a megfelelő nyílásba beillesztve a készülék alkalmas lesz a MinDigTV Extra előfizetői kártyájának fogadására.
 
Amire minden esetben szüksége lesz, az egy szoba-, vagy tetőantenna. Fontos tudni, hogy amennyiben korábban is antennás vétellel televíziózott, meglévő antennáját nagy valószínűséggel nem kell lecserélnie a digitális adások vételéhez.
 

Csatornák

A MinDig TV digitális földi televíziós szolgáltatás keretében jelenleg 7 népszerű közszolgálati és kereskedelmi program fogható előfizetési díj nélkül, antennás vétellel.
 
4-es kep

Lefedettség

lefedetség
Kosár tartalma
Kosár tartalma:
0 tétel |  bruttó: 0 Ft
Értesítsünk legelőnyösebb ajánlatainkról?