menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási kisgép és kiegészítői / Kávé és teafőző gép

Kávé és teafőző gép

view_grid
view_list
{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mi alapján érdemes választani a kávé és teafőző gép kínálatból?

A kávé és teafőző gép gyakran egyetlen készüléken belül kínálja mindkettő ital készítésének lehetőségét. Ugyanakkor tény, hogy számos kávéfőző kizárólag a gőzölgő fekete elkészítésére alkalmas. Nincs ezzel semmi gond, hiszen ha a mai kor vásárlói a kávéfőzőre gondolnak, akkor elsősorban a napindító energialöketre asszociálnak, és csak kevésbé egy bögrényi meleg teára. A kapszulás kávéfőzők segítségével azonban mindkettő a poharakba varázsolható. Nézzük, mi alapján érdemes választani a kávé és teafőző gép kínálatból!

A kávé- legyen az koffeines vagy koffeinmentes- a mindennapok elmaradhatatlan része. Sokan íze miatt fogyasztják, de természetesen a hatás sem elhanyagolható. A kávézás egyfajta szertartás, amit jó dolog beiktatni a munkával, tanulással, vagy az otthoni teendőkkel teli órákba. Fontos, hogy kávézási szokásaidnak megfelelően válassz az online kínálatból, és ne a megjelenés, vagy még kevésbé az ár legyen a döntő. Kávéfőzőt hosszútávra vásárol az ember, ezért korántsem mindegy, hogy milyen színvonalat képvisel az, megbízhatóan működik-e, és persze mennyi idő alatt főzi le a vágyott feketét. 

Még mindig a kotyogós a legolcsóbb!

A tradicionális kotyogós kávéfőző esetében az ár nem arányos a megbízhatósággal. A jól ismert, sok háztartásban megtalálható készülék akár évtizedeken keresztül kifogástalan minőségben áll rendelkezésre, kis helyen elfér, s mindössze a gumitömítés szorul néha cserére. Alkalmazható elektromos és kerámia főzőlapon egyaránt, de gáztűzhelyen is megvan a módja, hogy a kotyogóssal készüljön a napindító ital. Ami a kávéválasztást illeti, az eszpresszógépeknél durvább őrlésű kávét javasolt használni, így elkerülhető, hogy kesernyés ízt kapjon a fekete. 

Kávé és teafőző gép? Még mindig az eszpresszógép viszi a pálmát!

A rendszerint kétféle típusban beszerezhető eszpresszógép nagy nyomással préseli a forró vizet a finomra őrölt kávén keresztül. A különbség a manuális és az automata darálóval ellátott fajták között nemcsak a lefőzés módjában és a technológiában adódik, hanem a kávé nyújtotta élményben is. Természetesen ár tekintetében a manuális gépek az olcsóbbak. Esetükben az őrölt kávét a gépbe kell helyezni. A beépített tejhabosító kiválóan alkalmas cappuccino készítéséhez is. A tea filterhez hasonló, un. kávépárnával funkcionáló gépek kifejezetten elterjedtek, és szintén manuális közreműködést tesznek lehetővé, de messze gyorsabbak, mint a kávé öntözgetésével járó típusok. Persze ízlések és pofonok. 

A frissen őrölt kávé aromájának rajongói a korszerű automata kávéfőzők mellett teszik le a voksot. A szemes kávét használó készülékek változatos beállításokat tesznek lehetővé, és használatuk is rendkívül kényelmes. Ami az árakat illeti, ezek a leginkább költségesek, de cserébe időtálló minőséget és elképesztő kávézási élményt kaphatunk. 

Kávé és teafőző gép egyben? A kapszulás kávéfőzőké a főszerep!

Rendkívül széles ízválaszték, gyors használat, egyszerűség jellemzi a kapszulás kávéfőzőket. Már viszonylag olcsón beszerezhetőek, s esetükben tea és kávéfőző egyben elérhető. A kapszulák között ugyanis nemcsak az izgalmas ízekben beszerezhető kávék kapnak helyet, hanem klasszikus és ízesített teafajták is. Elkészítésük nem sokban különbözik a kávékapszulák alkalmazásától, az eredmény pedig a testet-lelket átmelegítő ital. 

Filteres kávéfőző a gyengébb italok kedvelőinek 

A kapszulás kávé és teafőző gép mellett a filteres kávéfőzők elsősorban kedvező áruk miatt kedveltek. A webáruház segítségével is beszerezhető készülékkel nincs más dolgod, mint filterpapírba tenni a kávét, majd normál nyomás alkalmazásával megvárni, míg az alsó tartályba csepeg a kávé. Az amerikai kávénak is nevezett ital gyenge és híg, de éppen ezért kiválóan alkalmas azoknak, akik a nap folyamán többször is fogyasztanának kávét, ám mégsem vinnék túlzásba a koffein bevitelét. 

Az un. dugattyús kávéfőzők még elektromos áramot sem igényelnek. Használatukkal rendkívül finom, aromás kávé varázsolható a csészékbe. A kisméretű eszköz esetében kávét és forró vizet elegyítünk az üvegedényben, majd a dugattyú használatával a szűrő tulajdonképpen elválasztja a zaccot a kávétól. Egyszerűen tisztítható, és energiafelhasználás nélkül készíthető el a napi fekete. 

Teakészítés vízforralóval

S ha már a kávé és teafőzőgép került szóba, akkor nem mehetünk el a vízforralók minden korábbinál szélesebb kínálata mellett. Ha nem a párnás vagy a kapszulás készülékek kínálta lehetőségekkel élnénk a teafőzéshez, akkor elég a vízforralóban a kívánt hőfokra hevíteni a vizet, majd mehet is a bögrébe egy filter társaságában. A ma már minden háztartásban megtalálható eszközök a kényelmet szolgálják, de a segítségükkel elérhető időtakarékosság sem elhanyagolható szempont. A vásárlói vélemények megegyeznek abban, hogy a kapszulás kávéfőző teakészítő funkciója kétségkívül a leggyorsabb. Ha viszont a kínálatban nem találsz olyan ízvilágot, ami minden tekintetben elnyerné tetszésed, akkor az eladó vízforralók bizonyulhatnak a megfelelő választásnak.

Kávé és teafőzőgép vásárlás olcsón 

Ha az elektromos eszközökről van szó, akkor az ár korántsem elhanyagolható a mai kor embere számára. A tapasztalatok szerint sokan a különféle készülék teszteket is átnézik, hogy sikerüljön az ideális berendezésre rátalálni. Ha takarékoskodni szeretnél, akkor érdemes figyelemmel követned a webáruház aktuális ajánlatait, ugyanis remek akció vár nap mint nap a kávé és teafőzőgép kínálatban is. 

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

notifyÉrtesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)