Bejelentkezés

Gyors Vírusvédelem

2017. 09. 04.

Már a G DATA vírusvédelmi megoldásai is elérhetőek kínálatunkban!

Gyors vírusvédelem dupla keresőmotorral Németországból

Miután a cég alapítói 1985-ben elkészítették a világ első vírusirtó szoftverét, a G DATA már több mint 30 éve megbízható partner a vírusvédelemben.

A Virus Bulletin és az AV-TEST független laboratóriumok által igazolt páratlanul magas felismerési arány jellemzi a német cég védelmi szoftvereit, melyek a dupla keresőmotor ellenére takarékosan bánnak a számítógép erőforrásaival.

Emellett a G DATA szoftverei nem tartalmaznak semmilyen rejtett hozzáférési pontot vagy hátsó ajtót. A G DATA a német adatvédelmi előírásoknak felel meg, amely a világon az egyik legszigorúbb. A vállalat így a szoftverein keresztül nem biztosít hozzáférést az Ön adataihoz egyetlen nemzetvédelmi szervezet számára sem, beleértve az NSA-t, a CIA-t, a német és a magyar hatóságokat is.

CloseGap – dupla keresőmotor

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A CloseGap Active Hybrid technológia lényege, hogy míg az első motor hagyományos vírusszignatúra-alapú védelemként viselkedik, a második védelmi vonal a gép kritikus rendszerterületeinek változását figyeli. A szignatúra alapú védelmet természetesen fejlett heurisztika és felhő alapú védelmi technológiák egészítik ki.

Kapcsolódó termékcsoportok:
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem