Bejelentkezés

5 év gondoskodás LG tévékre

2017. 11. 28.

Jubileumi promóció az LG-nél.

Új TV-t szeretnél, de még nem tudod milyet? Nos, ebben az esetben érdemes szétnézned a 2017-es LG OLED és UHD 4K készülékei között, ugyanis most az alapvető két év gyártói jótállás lejárta után is, további három éven keresztül gondoskodnak termékeik további gondtalan használatáról.

Az első két évben, az eddig megszokottak szerint szükség esetén teljes körű jótállást vállalnak, azaz ingyenes bevizsgálást, javítást, gazdaságtalan javítás esetén pedig komplett cserét, beleértve a helyszíni javítást, kiszállást is.

A rákövetkező 3 évben pedig kiterjesztett garancia biztosítás szolgáltatást nyújtanak, mely szükség esetén tartalmazza a készülékek ingyenes javítását, tönkrement alkatrészek cseréjét, gazdaságtalan javítás esetén pedig a komplett készülék cseréjét is. Ez esetben a helyszíni kiszállásra-bevizsgálásra, valamint javításra nincs lehetőség.


Az akció 2017. november 8 – december 31. között, és a készlet erejéig érvényes.

Promócióban résztvevő termékek:

  • 2017-es UHD LED TV-k
  • 2017-es OLED TV-k

A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni a következő felületen keresztül tudsz: http://www.lg.com/hu/5-ev-gondoskodas-oled-uhd-ledtv, legkésőbb 2018. január 31-ig.

A regisztráció akkor lép életbe, mikor megkapod a visszaigazoló e-mailt.
A különböző termékkategóriák UHD LED / OLED regisztrációjához, különböző adatokra van szükség.

A regisztráció megerősítése után, egy válasz e-mailt kapsz, amely megerősíti az „5 ÉV GONDOSKODÁS” szolgáltatása iránti igényed jóváhagyását.

OLED TV vásárlása esetén plusz egy visszaigazoló e-mail is érkezik egy hónapon belül, amiben részletes információkat kapsz arról, hogy mi a teendő a 3-5. évben az esetlegesen felmerülő hibák esetén.
 
További részletek és feltételek: http://www.lg.com/hu/5-ev-gondoskodas-oled-uhd-ledtv.

Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem