Bejelentkezés

Corel - Minden ami kreativitás

2018. 04. 11.

Corel újdonságok, és a gyártó teljes termékpalettája kínálatunkban

A Corel teljes termékpalettája kínálatunkban

2018 április 10-től az Adobe mellett egy másik nagy, grafikai megoldásokat kínáló cég termékei is megtalálható kínálatunkban. A mai nappal - ugyancsak április 10-én - hivatalosan megjelenő közismert CorelDRAW Graphics Suite legújabbb 2018-as modellje mellett elérhetővé válnak a cég speciális otthoni és irodai igényeket egyaránt kielégítő termékei is.

CorelDRAW otthonra olcsóbban

A Corel termékpalettáján a normál licencek mellett megtalálható a 2018 május elején megjelent CorelDRAW Home & Student Suite 2018 angol, dobozos verziója is, mely jóval kedvezőbb árával, minden otthoni hobbi grafikus, tanár vagy diák, mint magánszemély számára elérhető. A Home & Student termék használatára cég nem jogosult.

CorelDRAW éves előfizetésben

A CorelDRAW Graphics Suite és CorelDRAW Technical Suite mostantól elérhető az eddigi örök licencek mellett a verzió követést biztosító éves előfizetés is egyaránt.

CorelDRAW egyedi megoldásai

A közismert CorelDRAW mellett a gyártó egyéb irodai, illetve grafikai megoldásokat is kínál.

CorelDRAW Technical Suite

A CorelDRAW Technical Suite egyesíti a Corel DESIGNER mérnöki rajzeszközeit a CorelDRAW grafikus eszközparkjával, így hozva létre egy tökéletes megoldást a vizuális kommunikációra. A szoftvercsomag gazdag eszközparkjával a technikai jellegű dokumentációk széles választéka hozható létre, az összetett tréning anyagoktól, a katalógusokon keresztül a részletes leírásokig.

CorelCAD

A CorelCAD egy nagy teljesítményű DWG kompatibilis tervezőszoftver, az átlagos CAD szoftvereknél jóval előnyösebb árfekvésben. A szoftver minden olyan szabványos eszközt tartalmaz, melyek egy olyan komfortos munkafelületet jelentenek, mely lehetővé teszi a produktív munkavégzést. Ötleteinket személyreszabható 2D-s és 3D-s tervezőeszközökkel kommunikálhatjuk. A VoiceNotes használatával üzeneteket és instrukciókat helyezhetünk el rajzunkban, a CorelDRAW és a Corel Designer kompatibilitás pedig a hatékonyabb együttműködésben segít.

Corel VideoStudio Pro / Ultimate

A VideoStudio minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, ráadásul számos bónusz szolgáltatást is találhatunk csomagban, mint például videóstabilizációs eszközöket, képkorrekciós eljárásokat és broadcast minőségű feliratokat, animációkat és grafikákat, melyek segítségével akár mozis színvonalú hatásokat is készíthetünk lenyűgöző képi hatásokkal, hangeffektusokkal és átmenetekkel.

Corel ParticleShop / ParticleShop Plus

Tökéletes kiegészítő plugin Adobe Photoshop CC-hez. Segítségével olyan speciális "ecsetekhez", és rajzolási technikákhoz juthatunk, melyek segítségével könyebben kifejezhetjük kreativitásunkat. A szoftver használatához meglévő Adobe Photoshop CC szükséges.

Corel Painter

A Corel Painter 2018 a legtermészetesebb és legrealisztikusabb eszközöket kínálja a digitális képalkotáshoz. Ecsetek, papírtípusok, festékek széles választéka áll az alkotók rendelkezésére ahhoz, hogy kibontakoztathassák tehetségüket.

Corel PaintShop Pro

Könnyen használható szerkesztő eszközei, letisztult felhasználói felülete és izgalmas effektusai olyan kombinációt képeznek, amely kipróbálása után már nem lesz kedvünk más szoftvert használni fotóink szerkesztéséhez.

Corel PDF Fusion

A szoftver segítségével hatékonyan és produktívan hozhatunk létre PDF-eket, illetve szerkeszthetjük és rendszerezhetjük őket.Több mint 100 különböző fájltípust nyithatunk meg a PDF Fusion kezdőképernyőjén, amire csak be kell húznunk a konvertálásra szánt anyagokat. Több különböző fájl (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, stb.) kombinálásával hozhatunk létre egységes megjelenésű PDF-eket, amiket aztán megoszthatunk az ismerőseinkkel, kollégáinkkal. Arra is lehetőségünk van, hogy a PDF-eket további szövegekkel, megjegyzésekkel és könyvjelzőkkel lássuk el.

Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem