Bejelentkezés

Készülj a kockulásra!

2018. 11. 01.

Tekintsd meg legfrissebb játékainkat!

Érdekelnek, mik lesznek a legújabb számítógépes játékok?

Görgess lejjebb, és megtudod, milyen újdonságokra számíthatsz ebben a hónapban, melyeket nálunk már elő is rendelhetsz!

Kínálatunkat havonta frissítjük, ezért érdemes később is visszanézned oldalunkra. ;)

Football Manager 2019 (PC)

Érkezik: 11.02-én

 • Tedd próbára képességeidet az 50 legnagyobb labdarúgó országban
 • Küzdd fel magad az eredménytábla tetejére és azon túlra a világ 2500 klubjának bármelyikével
 • Figyeld az átigazolási piacot és válogass az 500000 valódi játékos és személyzet közül
 • Nézd, ahogy a pályán életre kel egyedi futball látomásod a játék 3D-s motorjával

Videóért kattints a linkre: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=66-BT930evI

11-11 Memories Retold (PC, PS4, XBOX One)

Érkezik: 11.09-én

 • A többszörös díjnyertes Aardman stúdió egy gyönyörű vászonra festi le az I. Világháború történetét, melynek eredményeként a sorra felfedezett helyszínek mindegyike egy élő festmény hatását kelti.
 • Éld át a valós események ihlette megindító történetet, melyben az összetett történelmi esemény mindkét oldalán harcolva ismerheted meg a háború szörnyűségeit a fronton és azon túl is, valamint az emberek valódi természetét.

Videóért kattints a linkre: https://en.bandainamcoent.eu/11-11-memories-retold/11-11-memories-retold

Hitman 2 (PS4, XBOX One)

Érkezik: 11.13-én

 • Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMAN™ keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.
 • Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre – a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

Videóért kattints a linkre: https://hitman.com/

Fallout 76 (PC, PS4, XBOX One)

Érkezik: 11.14-én

 • A Skyrim és Fallout 4 díjnyertes alkotói, a Bethesda Game Studios büszkén mutatja be a Fallout sorozat internetes előzmény epizódját, a Fallout 76-et, melyben minden túlélő egy játékos, aki a többiekkel együtt – vagy épp nélkülük – dolgozik a túlélésért. Ismerd meg a legendás Fallout univerzum valaha készült legnagyobb és legdinamikusabb világát a nukleáris pusztítás veszélyei mellett!
 • Reclamation Day, 2102. 25 évvel a bombázás után te és Vault Dweller társaid – a nemzet kiválasztott legjobbjai és legkiválóbb elméi – a nukleáris csapások pusztította Amerika felszínére merészkedtek. Játssz egyedül, vagy barátaiddal, ahogy felfedezitek ezt a hatalmas világot, küldetéseket teljesítetek, építkeztek és átküzditek magatokat a pusztaság legnagyobb fenevadjain és fenyegetésein!

Videóért kattints a linkre: https://fallout.bethesda.net/

Battlefield V (PC, PS4, XBOX One)

Érkezik: 11.20-én

 • A második világháború, ahogy még soha nem láttad – A Battlefield visszatér oda, ahol minden kezdődött. Küzdj a háború legjelentősebb eseményeinél!
 • 64 játékos multiplayer játékmód – Vezesd saját osztagod az új élményeket ígérő Grand Operations multiplayer játékmódban, vagy játssz a klasszikus Conquest játékmódban, esetleg állj össze barátaiddal a kooperatív Combined Arms játékra!
 • Az eddigi legélethűbb Battlefield – Manőverezz a csatamezőn felhasználva a megújult irányítást, erődöket és mobil eszközöket!
 • Játszd végig a háború pillanatait – Tapasztald meg az emberiség drámáját az egyszemélyes War Stories kampányban! Síelj a norvég hegyekben, miközben az atomfegyverek tápvezetékéért viaskodsz, csatlakozz a francia gyarmati csapatok frontjához, vagy lopakodj az ellenség vonalai mögé Dél-Afrikában egy csapat gazemberrel!
 • Haditengerészet – Hajózz ki osztagoddal a második világháború legemlékezetesebb tengeri csatáiba

Videóért kattints a linkre: https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-5

Darksiders 3 (PC, PS4, XBOX One)

Érkezik: 11.26-én

 • Játssz FURY karakterével, akinek ostorára és varázslataira hagyatkozva kell visszaállítania a jó és rossz közötti egyensúlyt a Földön.
 • Engedd szabadjára FURY varázslatait és különböző alakjait, melyek mindegyike új fegyvereket, mozdulatokat és közlekedési lehetőségeket tesz elérhetővé.
 • Fedezz fel egy nyílt, élő és szabadon bejárható világot, melyben FURY oda-vissza utazik, hogy felfedje minden titkát, miközben előrehalad a cselekménnyel.
 • Győzd le a Seven Deadly Sins tagjait és mitikus lényektől egészen elkorcsosult lényekig terjedő szolgáik sorát.
 • Merülj el a Darksiders jellegzetes látványvilágában, és járd be a háború és pusztítás szabdalta, valamint a természet által visszafoglalt hatalmas, poszt-apokaliptikus helyszíneit a Mennyek csúcsától egészen a Pokol legmélyebb bugyraiig.

Videóért kattints a linkre: https://www.thqnordic.com/games/darksiders-iii

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem