Bejelentkezés

A Bosch kisütötte a legjobb ajándékot!

2019. 01. 01.

Bosch évindító promóció.

*Vásárolj MUM robotgépet, mert ha most regisztrálod vásárlásod a Bosch honlapján, akkor akár 15.000 Ft-os utalványt is kaphatsz tőlük ajándékba, mellyel több ezer élmény közül választhatsz a jegy.hu kínálatából! Töltődj fel komolyzenei koncerten vagy színházban, nézz meg egy jó filmet, kóstolj finom borokat, kapcsolódj ki sporteseményen, tombold ki magad fesztiválon, vagy tölts minőségi időt gyerekeiddel családi programokon!

Nem kell mást tenned, mint a promócióban részt vevő Bosch konyhai robotgépek közül vásárolni legalább egyet és saját, valamint a készülék adataival regisztrálnod a regisztrációs űrlapon.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  • hogy vásárolj legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
  • hogy a számla vagy a pénztári blokk (előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát/blokkot nem helyettesítheti) olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát,
  • a vásárlás dátuma 2019.01.01 és 2019.02.28 között legyen.
  • és a regisztráció 2018.03.15-ig beérkezzen hozzájuk.

A regisztráció végével az ott megadott email címedre megkapod a sikeres regisztrációról szóló email visszaigazolást. Amennyiben ezt nem kaptad meg, vagy kérdésed lenne, kérünk, jelezd a boschmum@popgroup.hu címen. Ezután az elbírálást követően megkapod a jegy.hu oldalán felhasználható többcélú utalványod. Az utalvány beváltásának legvégső határidejét az utalvány tartalmazza!

A promóció csak a 2019.01.01. és 2019.02.28. között vásárolt és a promócióban résztvevő termékekre érvényes!

Szervező vállalja, hogy az utalványt a sikeres azonosítás után, legkésőbb 2019. április 14-ig eljuttatja Résztvevő számára.

További feltételekért és részletekért kérünk, látogass el a https://www.bosch-home.com/hu/promociok/mumelmenyek oldalra.

Kapcsolódó termékcsoportok:
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem