Bejelentkezés

Kockulásra fel!

2019. 04. 04.

Érkeznek a legújabb játékok!

Az április sem maradhat el izgalmas új játékok nélkül: érkezik a legújabb Mortal Kombat! Nézz körül a kínálatunkban és válogass a legújabb videojátékok között, biztosan megtalálod a számodra legizgalmasabb kalandot!

04.16. Anno 1800 (PC)

Üdvözlünk az ipari kor hajnalán, ahol az általad választott út fogja meghatározni a világot. Újító leszel vagy felfedező? Netán hódító vagy felszabadító? Csak rajtad áll, hogyan emlékszik majd a nevedre a világ.

Az Anno 1800-ban a játékosok saját szerencséjük kovácsai lehetnek a 19. században, a rohamosan fejlődő technológia és a fondorlatos politikusok korában, ahol feladatuk, hogy megépítsenek egy Európa szmogban úszó városaitól egészen Dél-Amerika sűrű dzsungelég terjedő birodalmat.

A közkedvelt funkciókat innovatív játékmenettel kombinálva az Anno 1800 egy új kezdet az Anno sorozat számára, amiben a játékosok hátrahagyhatják lábnyomukat az emberiség történelmének ezen jelentős időszakában.

04.23. Mortal Kombat 11 (PS4, XBOX One)

A Mortal Kombat visszatért és az ikonikus sorozat következő részében jobb, mint valaha.

  • A teljesen új Custom Character Variants funkció páratlan szabadságot biztosít a harcosok testreszabására, hogy igazán magadénak érezd őket.
  • Az új grafikai motor olyan valósághűen kelti életre a küzdelmeket, hogy garantáltan átérzed majd minden egyes csonttörő és szemkápráztató pillanatát.
  • Új és klasszikus harcosok kínálatával, valamint a Mortal Kombat eddigi legjobb, filmszerű élményt nyújtó sztori módjával folytatódik az immáron 25 éve futó epikus sorozat.

04.26. Days Gone (PS4)

Bújj a törvényen kívüli Deacon St. John bőrébe egy világszintű járvány sújtotta világban, ahol a normális emberek "Freakerekké" váltak. Deacon úgy döntött, hogy hátrahagyja a túlélők táborai által nyújtott biztonságot és szerencsét próbál az ország rögös északnyugati részén.

Deacon St. John: A Days Gone, Deacon életének és annak újrakezdésének története. Hősünk mindent elveszített, beleértve az emberségét és az egyetlen nőt,

 

Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem