Bejelentkezés

Új előfizetéses csomag a mindiGO TV kínálatában!

2019. 07. 31.

Nézz 5 tévécsatornát és az AXN NOW folyamatosan frissülő videótárát rengeteg sorozattal!

A mindiGO TV a díjmentesen elérhető tartalmak mellett több előfizetéses csomagot is kínál. Újdonság a SONY Mozicsomag, amely a Sony Pictures Television öt népszerű csatornája mellett (Viasat3, Viasat6, AXN, Sony Movie, Sony Max) az AXN Now folyamatosan frissülő videótárát is tartalmazza.

A SONY Mozicsomagot igazi tévérajongóknak ajánljuk, akik a műsorcsomag igénybevételével válogatott, elsőrangú amerikai produkciókat, különleges, magas minőségű európai sorozatokat és további izgalmas műsorokat nézhetnek.

Az AXN Now videótárnak köszönhetően egyéni időbeosztás szerint újranézhetőek az elmulasztott, vagy éppen régebben látott kizárólag a Sony Pictures Television tévécsatornáin vetített sorozatok epizódjai. Az AXN Now folyamatosan frissülő kínálatában igazi csemegék várnak, mint például a S.W.A.T, Elfeledve, 200 első randi, Ízig-vérig, Profilozók, Az újonc, Életfogytig zsaru, és az Ártatlan pofon.

A mindiGO TV-t keresd a https://tv.mindigo.hu/ weboldalon vagy töltsd le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

Kapcsolódó termékek:
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem