Bejelentkezés

A wifi új generációja!

2020. 10. 27.

Aruba, prémium kategória elérhető áron.

Kinek lett fejlesztve?

Az ARUBA Instant ON termékek mind beltérre és kültérre is egyaránt alkalmazhatók típustól függően. Jellemzően vendéglátóipari egységek, motelek, szállodák közepes és kisebb vállalkozások, irodák számára, illetve otthoni irodai környezethez tervezett modellek, ahol nem elégéges egy Access Point alkalmazása.

 

Legújabb technológiák támogatottak?

Igen! Az ARUBA Instant ON család termékei típustól függően támogatják a legújabb technológiákat, többek között a WPA3, MESH, WIFI-5, WIFI-6, MU-MIMO, BSS, POE+, VLAN és más számos olyan újdonságot, amely a legtöbb gyártó azonos eszközeiben még csak tervezés alatt van.

 

Szaktudás és szakember nélküli biztonságos hálózat?
Az ARUBA Instant ON termékcsalád tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a telepítéshez, üzemeltetéshez nem szükséges szaktudás, sem komolyabb tervezés. Az eszközök megfelelnek a legmagasabb műszaki és felhasználói elvárásoknak, hiszen alapvetően ipari környezetre lettek kifejlesztve, így a nagyobb igénybevétel sem jelenthet számukra akadályt! Az eszközök folyamatosan figyelik a környezetüket és alkalmazkodnak hozzá, kiküszöbölve a hálózati zavarokat. Az egy hálózatban működő ARUBA Instant ON eszközök egymással folyamatosan kommunikálnak és osztanak meg a működéshez elengedhetetlen adatokat csoporton belül, így biztosítva például a homogén hálózat működéséhez szükséges feltételeket és olyan kényelmi szolgáltatásokat, mint az eszközök közötti zavartalan barangolás, másnéven Wi-Fi roaming, illetve legzavarmentesebb frekvencia kiválasztása.

Az InstantOn rendszert előfizetés nélkül tudjuk felügyelni mobiltelefonunkról (Android/iPhone) vagy internet böngészőből akár útközben is! A felügyeleti rendszer a meghibásodásokról vagy az Internet kapcsolat kieséséről „push” üzenetben azonnal értesít.

 

Létesítés pár percben, néhány kattintással?

Önnek csak fel kell szerelnie az eszközöket a végleges helyükre, majd az arubainstanton.com felületen pár kattintással a fontosabb beállításokat elvégezni és hagyni a dolgokat megtörténni. A többi feladat elvégzése az Instant ON rendszer dolga, Önnek csupán élveznie kell a szolgáltatások nyújtotta számos előnyt, a hálózat védelmét és a működést bízza az ARUBA Instant ON rendszerre.

 

Rejtett költségek?

Nincsenek! Ön bármely eszköz megvásárlásával hozzáfér és korlátozás nélkül használhatja az Instant ON nyújtotta összes szolgáltatást és előnyt!

Aruba Instant On termékekért kattints ide!

 

 

 

Kapcsolódó termékek:
Top3 termék
HEWLETT PACKARD
HP 15-dw1003nh 15,6 HP 15-dw1003nh 15,6" ezüst laptop
335 990 Ft
294 990 Ft
Tovább

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem