LEITZ - német minőség és tradíció 1871 óta

LEITZ WOW
MUTASD MEG EGYÉNISÉGED SZÍNES OLDALÁT


Érj el valódi változást az íróasztalodon! Az íróasztali kiegészítők széles választékával a WOW ötvözi a stílust a praktikussággal. Dobd fel munkakörnyezetedet kedvenc színeidben pompázó irodai kiegészítőkkel és mutasd meg egyéniséged színes oldalát. Ha boldogságot sugárzó, energikus környezetre vágysz, válaszd a sárga színt, vagy kombináld a sárga szettet fekete és fehér kiegészítőkkel egy igazán lélegzetelállító hatás kedvéért!



Leitz Wow jégkék felírótábla



Kiváló minőségű, kemény műanyag (polisztirol) felírótábla ragyogó WOW színekben, fényes felülettel. Ideális lapok biztonságos rögzítéséhez az irodán kívül vagy prezentációk, előadások alkalmával.

  • Ideális megoldás prezentációk vagy előadások alkalmával és nélkülözhetetlen - ha hosszú ellenörző- vagy teendőlistával van dolgunk
  • Falra akasztható a dokumentumok (használati útmutatók, instrukciók, ellenörző listák) megjelenítéséhez
  • Az erős leszorító csipesz biztonságosan rögzíti a lapokat
  • 75 A4 lap kapacitás (80 g-os)
  • Jól kiegészíti a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekébendeális dokumentumok rendszerezéséhez vagy bemutatásához
  • 40 áttetsző, a gerinchez rögzített tasakkal
  • Gerinccímke a tartalom könnyű azonosításához
  • Elfér a WOW jumbo gumis mappában, iratpapucsokban és irattálcákban
  • 80 A4 lap kapacitás (2 lap / tasak, 80 g-os)
  • Savmentes és fénymásolható
  • Jól kiegészíti a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében




Iratrendezők és gyűrűskönyvek


Stílusos formatervezésű irattartó mappák ragyogó WOW színekben, melyek kihangsúlyozzák személyiségedet és feldobják nappalidat. A különleges színű prémium minőségű termékek akár 600 A4-es lap biztonságos tárolását is lehetővé teszik. A laminált felület növeli tartósságot, az egyedülálló szabadalmaztatott, 180°-os nyílású emelőkaros szerkezet és az egy gombnyomásra nyíló gyűrűs szerkezet kényelmes, hatékony munkát tesz lehetővé.

Mappák és egyéb rendszerezési termékek


A
karton és műanyag gumis mappák a legnépszerűbb iratrendezési termékek és különféle kapacitásokkal választhatóak karton, vagy műanyag alapanyagból.

A harmonika irattartók és iratvédő mappák nem csak a tárolásban és szállításban segítenek, de a rekeszeknek és a gerinchez hegesztett tasakoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a dokumentumok rendszerezésére is.

Füzetek



A Leitz WOW spirálfüzetek a funkcionalitás és dizájn tökéletes kombinációját kínálják. A modern WOW színekben ragyogó, mikropreforált és lyukasztott lapokkal, valamint könyvjelzőként is használható vonalzóval rendelkező füzetek kiválóan alkalmasak tanuláshoz és munkához. A több méretben, színben, vonalas és kockás mintázattal elérhető füzetek jól kiegészítik a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében.

Felírótáblák



A felírótábla ideális megoldás prezentációk, előadások alkalmával vagy, ha hosszú ellenörző- vagy teendőlistával van dolgunk, de otthon is hasznát veheted az órarend kifüggesztéséhez, bevásárlólista készítéséhez vagy családi programok összehangolásához. Az erős leszorító csipesz biztonságosan rögzíti a lapokat.
Jól kiegészíti a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében.



Fedezd fel a WOW színkavalkádot!



Az unalmas, szürke íróasztal a múlté: a Számodra ideális színekkel könnyen megteremthetőek a hatékony munkavégzéshez, tanuláshoz szükséges körülmények. A megfelelő színek ugyanis nem csak közérzetünkre hatnak jótékonyan, hanem munkánkat is segítik. Alakítsd át az íróasztalodat az egyéniségedhez illő irodai kiegészítőkkel, és teremtsd meg a Számodra legkellemesebb légkört!




Őrizd meg, ami fontos



Legyen szó dokumentumok, oklevelek, menükártyák, fényképek vagy a gyerekek rajzainak, kreatív alkotásainak laminálásáról, könyvjelző, tányéralátét vagy préselt növényekből készült fali dísz készítéséről, a
Leitz iLam Home Office laminálógépekre mindig számíthatsz.
Fedezd fel a Leitz iLam laminálógépeket és fejezd ki kreativitásodat! Problémamentes laminálás kitűnő eredményekkel, bonyolult beállítások nélkül.


Meríts inspirációt!


A Leitz WOW termékcsalád láttán mindenki felkapja a fejét, ha szeretnéd követni a legújabb irodai trendeket és energikus légkört varázsolnál magad köré, akkor a WOW a Te termékcsaládot. A Leitz WOW a legdivatosabb szín- és formavilágot, valamint a legújabb irodai trendeknek megfelelő termékekett kínál a hatékony és inspiráló munkakörnyezet kialakításához.

További inspiráló ötletekért, megoldásokért töltsd le
a Leitz WOW Irodai inspirációk katalógust!
Német minőség

A Leitz márka egyet jelent a minőséggel és megbízható teljesítménnyel. Az irodai és home office megoldások szakértőjeként ismert Leitz prémium minőségű termékei stílust és hatékonyságot visznek a hétköznapokba.

Fedezd fel a márka termékeit a BestByte kínálatában >>>