LEITZ - német minőség és tradíció 1871 óta

LEITZ WOW
MUTASD MEG EGYÉNISÉGED SZÍNES OLDALÁT


Érj el valódi változást az íróasztalodon! Az íróasztali kiegészítők széles választékával a WOW ötvözi a stílust a praktikussággal. Dobd fel munkakörnyezetedet kedvenc színeidben pompázó irodai kiegészítőkkel és mutasd meg egyéniséged színes oldalát. Ha boldogságot sugárzó, energikus környezetre vágysz, válaszd a sárga színt, vagy kombináld a sárga szettet fekete és fehér kiegészítőkkel egy igazán lélegzetelállító hatás kedvéért!



Leitz Wow A5 80 lapos kockás zöld spirálfüzet



A funkcionalitás és dizájn tökéletes kombinációja. Spirálfüzet lefűzhető tasakkal a különálló lapok számára. Ragyogó WOW színekben és stílusos geometriai mintázattal a borítón.

  • Mikroperforált, lyukasztott lapok, vonalzóval
  • Belső zseb a különálló lapok számára
  • A funkcionalitás és dizájn tökéletes kombinációja
  • Spirálfüzet lefűzhető tasakkal a különálló lapok számára
  • Ragyogó WOW színekben és stílusos geometriai mintázattal a borítón
  • 80 lap




Iratrendezők és gyűrűskönyvek


Stílusos formatervezésű irattartó mappák ragyogó WOW színekben, melyek kihangsúlyozzák személyiségedet és feldobják nappalidat. A különleges színű prémium minőségű termékek akár 600 A4-es lap biztonságos tárolását is lehetővé teszik. A laminált felület növeli tartósságot, az egyedülálló szabadalmaztatott, 180°-os nyílású emelőkaros szerkezet és az egy gombnyomásra nyíló gyűrűs szerkezet kényelmes, hatékony munkát tesz lehetővé.

Mappák és egyéb rendszerezési termékek


A
karton és műanyag gumis mappák a legnépszerűbb iratrendezési termékek és különféle kapacitásokkal választhatóak karton, vagy műanyag alapanyagból.

A harmonika irattartók és iratvédő mappák nem csak a tárolásban és szállításban segítenek, de a rekeszeknek és a gerinchez hegesztett tasakoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a dokumentumok rendszerezésére is.

Füzetek



A Leitz WOW spirálfüzetek a funkcionalitás és dizájn tökéletes kombinációját kínálják. A modern WOW színekben ragyogó, mikropreforált és lyukasztott lapokkal, valamint könyvjelzőként is használható vonalzóval rendelkező füzetek kiválóan alkalmasak tanuláshoz és munkához. A több méretben, színben, vonalas és kockás mintázattal elérhető füzetek jól kiegészítik a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében.

Felírótáblák



A felírótábla ideális megoldás prezentációk, előadások alkalmával vagy, ha hosszú ellenörző- vagy teendőlistával van dolgunk, de otthon is hasznát veheted az órarend kifüggesztéséhez, bevásárlólista készítéséhez vagy családi programok összehangolásához. Az erős leszorító csipesz biztonságosan rögzíti a lapokat.
Jól kiegészíti a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében.



Fedezd fel a WOW színkavalkádot!



Az unalmas, szürke íróasztal a múlté: a Számodra ideális színekkel könnyen megteremthetőek a hatékony munkavégzéshez, tanuláshoz szükséges körülmények. A megfelelő színek ugyanis nem csak közérzetünkre hatnak jótékonyan, hanem munkánkat is segítik. Alakítsd át az íróasztalodat az egyéniségedhez illő irodai kiegészítőkkel, és teremtsd meg a Számodra legkellemesebb légkört!




Őrizd meg, ami fontos



Legyen szó dokumentumok, oklevelek, menükártyák, fényképek vagy a gyerekek rajzainak, kreatív alkotásainak laminálásáról, könyvjelző, tányéralátét vagy préselt növényekből készült fali dísz készítéséről, a
Leitz iLam Home Office laminálógépekre mindig számíthatsz.
Fedezd fel a Leitz iLam laminálógépeket és fejezd ki kreativitásodat! Problémamentes laminálás kitűnő eredményekkel, bonyolult beállítások nélkül.


Meríts inspirációt!


A Leitz WOW termékcsalád láttán mindenki felkapja a fejét, ha szeretnéd követni a legújabb irodai trendeket és energikus légkört varázsolnál magad köré, akkor a WOW a Te termékcsaládot. A Leitz WOW a legdivatosabb szín- és formavilágot, valamint a legújabb irodai trendeknek megfelelő termékekett kínál a hatékony és inspiráló munkakörnyezet kialakításához.

További inspiráló ötletekért, megoldásokért töltsd le
a Leitz WOW Irodai inspirációk katalógust!
Német minőség

A Leitz márka egyet jelent a minőséggel és megbízható teljesítménnyel. Az irodai és home office megoldások szakértőjeként ismert Leitz prémium minőségű termékei stílust és hatékonyságot visznek a hétköznapokba.

Fedezd fel a márka termékeit a BestByte kínálatában >>>