menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / Cofidis Áruhitel

Cofidis Áruhitel

Információk a hitelről

 

Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhetsz. Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis Magyarországi Fióktelepe munkatársai által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal akár azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseidre és levesszük rólad az adatrögzítés terhét is. Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Tőled. Biztonságos, mert adataid egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az interneten keresztül közölnöd bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.

 

A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?

A termék kiszállítása várhatóan 2 hét alatt megtörténik. Amennyiben a termék nincs raktáron a webáruház üzemeltetőjénél, abban az esetben a várható kiszállítási határidőről a kereskedőtől kaphatsz pontos tájékoztatást.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényelsz, úgy nem kell mást tenned, mint az e-mailben a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől kapott általános tájékoztatót, hitelszerződést és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

 

Mit tegyek a szerződéssel?

Amennyiben kinyomtattad a szerződést, és összekészítetted a következő pontban feltüntetett valamennyi szükséges dokumentumot, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-1-501-0306 -as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanap áll a rendelkezésedre.

 

Milyen hitelt választhatok?

 

STD1699_50 (THM: 16,99%)

Futamidő: 10, 12, 15, 18, 24, 29, 36, 48 hónap. Hitelösszeg 50 000 Ft és 1 500 000 Ft között. Önerő 50 000 Ft és 600 000 Ft között 0%; 600 000 Ft felett min. a vételár 20%-a. A 16,99% THM 48 hónap futamidő és legalább 100 000 Ft hitelösszeg esetén 2023. április 1. - visszavonásig érvényes. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet: 42 548 Ft, referencia THM: 16,99%, futamidő: 48 hónap, hitelkamat(fix): évi 16,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 042 304 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 542 304 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A BestByte Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

 

Milyen határidőket kell betartanom?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmed érvénytelennek tekintjük!

 

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A Cofidis ügyfélszolgálatán a +36 1 354 5000 telefonszámon.

Szükséges dokumentumok:

 • Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
 • Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
 • Jövedelemigazolás

 

Szükséges dokumentumok Alkalmazott

Öregségi nyugdíjas / Rokkantsági
ellátásban részesülő*

Vállalkozó / Őstermelő
Személyes okmányok
másolata
 • érvényes régi vagy az ún. „barna” személyi igazolvány (+ lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala, ha a lakcímváltozást nem az igazolványban, hanem a lakcímkártyán rögzítik)
 • érvényes kártya formátumú személyazonosító igazolvány + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes e-személyazonosító igazolvány (eSZIG) + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes kártya formátumú vezetői engedély + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • érvényes útlevél + lakcímkártya lakcímet tartalmazó oldala
 • szükséges az adószám rögzítése a rendszerbe, de az adókártyát nem szabad lemásolni
Jövedelemigazolás Munkáltatói igazolás
vagy
JIR rendszeren keresztül, a NAV által automatizáltan, elektronikus úton biztosított igazolás
vagy
Utolsó 3 havi bankszámlakivonat
Éves elszámoló lap
vagy
Nyugdíjas igazolvány nyugdíjszelvénnyel
vagy
Nyugdíjfolyósító által kiállított határozat, amin látszik a nyugdíj összege
vagy
Utolsó havi bankszámlakivonat

Előző évi NAV
jövedelemigazolás
(min. 2 éves vállalkozás)


Őstermelő esetében előző kétévi NAV jövedelemigazolás és az előző évi SZJA bevallás

Általános önerő mértéke 600.000 Ft vételárig 0%, 600.001 Ft-tól a vételár 20%-a

*Amennyiben nem töltötte be az 54,5. életévét, határozat szükséges a véglegesítésről!

 

*Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 
Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

 

Letölthető dokumentumok:

Munkáltatói igazolás

Ügynöki tájékoztató

 

 

A hiteligénylés alapfeltételei:

 • 18. életév betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, minimum nettó 100.000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

 

HOGYAN JUTHATOK A LEGGYORSABBAN RÉSZLETFIZETÉSSEL A KISZEMELT TERMÉKEKHEZ?

 

Bestbyte Kft. Panaszkezelési szabályzat

1. sz. melléklet

Bestbyte Kft. Üzletszabályzat