Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / LOGITECH

LOGITECH termékek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mi alapján válasszunk az egér kínálatból? 

Az egér az egyik leggyakrabban használt periféria. Vannak, akik a laptophoz is szívesen csatlakoztatják, sokan érdeklődnek a korszerű, un. függőleges egér iránt, de a gamerek is extra igényeket támasztanak a választani kívánt egérrel szemben. A minden korábbinál szélesebb kínálatban a csatlakozás módja, az érzékelő technológiája alapján választanak a legtöbben. A tapasztalatok szerint a sokszor szorosan összefüggő árkategória és a felhasználás célja a döntőek akkor is, ha az online vásárlás mellett döntünk. 

Játékhoz vagy irodai felhasználásra? 

Korántsem mindegy, hiszen a két cél eltérő kialakítást tesz szükségessé. Hasonlóan a billentyűzet kiválasztásához, az egér kapcsán is változatos megjelenés, komfortfokozat és persze árkategória áll rendelkezésre. A gamer egér esetében a design, az ergonomikus kialakítás kerül fókuszba, és a világítás módja sem elhanyagolható. A gumírozott felületnek köszönhetően lehetséges a gyors mozgatás, de a korszerű darabok személyre szabható súllyal is szolgálják a tökéletes játékélményt. Az egér gombok programozása lehetővé teszi, hogy a játék során minden kézre álljon, és lazán irányíthasd a folyamatot. Az egér beállítása Windows 10 mellett könnyedén lehetséges, így saját kényelmed kerülhet a középpontba a játék közben. 

Irodai munka mellé az egyszerűbb felépítéssel rendelkező, és így kedvező áron beszerezhető darabok is megfelelőnek bizonyulhatnak. Kivétel ez alól az, ha folyamatosan gépelsz és használod az egeret, ekkor ugyanis az ergonomikus kialakítás és a megfelelő egérpad használata kiemelt jelentőséggel bír. A zselés csuklótámasszal rendelkező egérpad kifejezetten elterjedt, segítségével elkerülhető a csuklófájdalom, és a sajnos egyre többek által ismert alagútszindrómák kialakulása. 

Vezetékes vagy vezeték nélküli egér? 

Ha döntő az ár, akkor a vezetékes egerek között érdemes nézelődni. Ezek USB csatlakozóval vannak ellátva, viszont a kábel jelentette akadályt kerülgetheted, ami például játék közben nem túl kényelmes. A vezeték nélküli egér ezzel szemben maximális szabadságot biztosít, hatótávolsága pedig elérheti akár a 10 métert is. Hátránya, hogy elemcserére szorul, és vezetékes társainál hosszabb reakcióidőre lehet számítani tőle. 

Utazáshoz is megtalálhatod az ideálist! 

Gyakran hordod magadnál laptopod, amelyhez szükséged van egérre? Hallottál már a hordozható egérről? A vezeték nélküli, a hagyományos egérnél kisebb megoldást bárhová könnyen magunkkal vihetjük. Bár a szakemberek sokórás munkához már csak méreténél fogva sem javasolják, de elsősorban nem is ez a cél vele. Az USB vevőegységet csatlakoztathatod, de Bluetooth kapcsolaton keresztül is alkalmazható a periféria. 

S ha már a különleges darabokról esett szó, akkor nem érdemes elmenni az un. függőleges egér mellett. Ez főként ergonomikus kialakítása miatt örvend nagy népszerűségnek. Rendszeres használatával elkerülhető az alkar és a csukló fájdalma, sőt, a kéztő-csatorna szindrómában szenvedőknek is optimális megoldásnak számít. Prevenciós céllal szintén megéri kipróbálni, főleg akkor, ha sokat használod az egeret munkád során. 

Hogyan találd meg az ár-érték arányban megfelelő eszközt?  

A rendszeres PC használat ma már a mindennapok szerves részét képezi. Aki hosszú munkaórákat tölt a számítógép előtt, az pontosan tudja, hogy egy idő után a csukló, az alkar ízületi, izmai fájni kezdenek. A vásárlás során tehát nem pusztán az a cél, hogy olcsón beszerezhető egér kerüljön a kosárba, hanem a felhasználás céljának és az egyéni preferenciáknak megfelelő darabok élvezzenek igazán előnyt. Az Árukereső segítségével összehasonlíthatod az aktuális piaci árakat, és többféle webáruház ajánlataival ismerkedhetsz meg. Az egér tesztek figyelemmel követése is hasznos, így időben értesülhetsz az újdonságokról. A Logitech ismert és népszerű márka a perifériák között, de a Steelseries és a Lazer is megéri a figyelmet. 

Optikai vagy lézeres egér? 

Az optikai egerek ár tekintetében kifejezetten kedvezőek, viszont fényes felületeken nem funkcionálnak megfelelően. Az egérpad ilyenkor megoldást kínálhat az egyébként LED fényükről megismerhető eszközöknek. A lézeres egerek nagy előnye, hogy sima és fényes felületeken sem kell küzdeni velük, hanem alátét nélkül is komfortosan használhatóak. Utazáshoz mindenképp ez utóbbi típus javasolt.

A vásárlói vélemények megegyeznek abban, hogy az online eladó egér kínálat minden korábbinál szélesebb, és webáruház segítségével gyorsan, céljaidnak megfelelően választhatod ki az ideális típust. Ne feledkezz meg arról sem, hogy milyen egéralátét kerül a kosaradba. A jelen kor egyértelműen az ergonomikus megoldások irányába mozdul, és a felhasználók számára sem mindegy, hogy komfortosan történik-e az egérhasználat, vagy folyamatos fájdalmak jelentkeznek azzal összefüggésben. Fedezd fel a felhasználási szokásaidnak megfelelő egér kínálatot! 

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve