Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / LOGITECH

LOGITECH termékek

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Hogyan válasszunk a headset kínálatból? 

A telefonhoz csatlakoztatható headset ma már a legtöbb okostelefon használó számára alapfelszereltségnek számít. Nem véletlen, hiszen számos olyan élethelyzet adódhat, amikor nagyon fontos, hogy elérhetőek maradjunk, mégsem szeretnénk a telefonnal bajlódni a hívás fogadásakor. Természetesen az apró készülékek más lehetőségeket is rejtenek magukban, így sportolás, sétálás, vagy akár otthoni tevékenység során is praktikus, kényelmes választásnak bizonyulnak például zenehallgatáshoz. S hogy mi alapján érdemes választani? Milyen szempontokat vegyünk fontolóra a vásárlás előtt? 

Milyen céllal, hol lesz a headset használatban? 

A külső zajok kiszűrésének szempontjából másfajta headset mellett érdemes dönteni kültéri használathoz és irodai vagy otthoni alkalmazáshoz. Míg zajos környezetben a zaj kiszűrése a lényeges, addig sportoláskor a biztonságos használhatóság a lényeg. E tekintetben megkülönböztetjük egymástól az un. in-ear, vagyis hallójárati headseteket, és az earbuds eszközöket, amelyek csupán a hallójárat bejáratához illeszkednek. Míg az in-ear esetében az minőségi zajszűrés a lényeges, és a fülbe helyezhető gumiharang cserélhető, addig a másik típusnál egyfajta uniformizált megoldásról van szó, ami bárki számára kényelmes lehet, viszont tény, hogy kevésbé szűri a zajokat. Néha éppen ez utóbbi a cél.

Headset: fókuszban a kényelem 

A korszerű, kis helyet foglaló eszközök esetében elsődleges a kényelem. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan kifejezetten vezetéshez keresnek headset készüléket. Ilyenkor nagyon fontos, hogy az automatikus hívásfogadás beállítható legyen, hiszen éppen ez a lényege a dolognak. A forgalomban nem zárhatjuk ki a külső zajokat, ezért mindenképpen az ilyen típusokban érdemes gondolkodni. Többféle kialakítással rendelkező headset közül is válogathat a mai kor vásárlója, így a fülbe illeszthető, a nyakpántos, valamint a fülre tehető megoldások is széles választékban állnak rendelkezésre. 

Igaz ez a színekre is, de természetesen az ergonomikus kialakítás szintén nem elhanyagolható. vezetékes és a vezeték nélküli headset egyaránt nagy érdeklődésre tart számot, hasznos lehet akár a vonatkozó tesztek alapján letenni a voksot egyik vagy másik típus mellett. A Samsung, a Xiaomi telefonhoz éppen úgy megtalálható az ideális típus, mint az iPhone modelljeihez. A wireless, vagyis a vezeték nélküli hangátvitel Bluetooth alapon történik, de ma már elérhetőek a piacon a rádiófrekvenciás fejhallgatók is, amelyek már csak a hatótávolságot illetően is kifejezetten menőnek számítanak. Ezzel együtt persze az árkategória is jelentősen magasabb. 

Headset árak 

Alapvetően megfizethető áron elérhetőek a fülhallgatók, de természetesen márka és márka között is nagy különbségek adódhatnak. A vásárlás során érdemes az eladó készülékeket szűrni, méghozzá saját preferenciáid szerint. Vannak extra elvárásaid? A gyártók igyekeznek ezeknek megfelelően kialakítatni eszközeiket. Az akkumulátor üzemidőre mindenképpen figyelj, de például sportolásnál nagyon fontos szempont a csepp- és izzadságtűrő képesség. A hangvezérlés és a megfelelő készülékekkel való kompatibilitás lényeges kényelmi funkciónak számítanak, és a vásárlók akár többet is hajlandóak fizetni azért, hogy egy minden tekintetben kifogástalan eszköz szolgálja mindennapi komfortosságukat. 

A headset árak természetesen annak függvényében alakulnak, hogy mit tud a választani kívánt készülék. Itt különösen igaz, hogy az ár egyenes arányban van a minőséggel. Akció keretein belül kifoghatod új kedvenced, megéri a vezetékes és a vezeték nélküli megoldások között is körülnézni. Akár JBL headset mellett is dönthetsz, abban az esetben pedig, ha telefonáláshoz is használnád majd az apró készüléket, akkor a mikrofonos kialakítás kerül középpontba. 

Korszerű elvárások, megbízható készülékek 

A modern kor maga után hozta az igényt a maximális kényelmet, mobilitást lehetővé tevő eszközök iránt. Nem kivétel ez alól a fülhallgatók világa sem. A fülhallgató ma már egészen mást jelent, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A táskában, vagy akár a megfelelő tárolóban, a zsebben is elférő headset kitűnő szolgálatot tesz vezetés közben, amikor az okostelefon kézben történő használatát egyébként is szép összegekkel jutalmazzák a rend őrei. Nemcsak ez indokolja azonban a headset használatát, hanem a biztonságos közlekedés is. Az elsősorban fehér, fekete színben népszerű fülhallgatók sportolás mellé is remek választásnak bizonyulnak. Legyen szó a futásról, vagy konditermi edzésről, a zene ritmusa magával ragad, átlendít a nehéz pillanatokon, és új energiákkal tölt fel. Használhatod a headsetet takarításhoz, otthoni tevékenységhez, ha közben nem szeretnéd a zenével zavarni a lakásban tartózkodó személyeket. 

Alapvetően tehát elmondhatjuk, hogy a korszerű technológia a kényelem szolgálatába állítható, s ez ma már ár tekintetében is elérhető megoldást kínál. Headset vásárlás előtt érdemes a webáruház kínálatát áttekinteni, a vonatkozó teszteket megismerni, vagy akár akció keretein belül, olcsón vásárolni az eladó fülhallgató választékból.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve