menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási nagygép és kiegészítői / Hűtéstechnika / Mobil klíma

Mobil klíma

view_grid
view_list
{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Hűtéstechnika: mit választ a mai kor embere? 

A hűtéstechnika a tavasztól őszig terjedő időszakban kiemelt jelentőséggel bír. A klímaváltozás már nem csak egy gyakran hallott kifejezés, hanem mindannyian a bőrünkön érezzük annak hatásait. Míg néhány évtizede a 30 fok számított kánikulának, addig napjainkban örülünk, ha csak eddig kúszik fel a hőmérő higanyszála. A 40 fokos kánikula negatívan befolyásolja a teljesítőképességet, sokan csupán egyfajta túlélésre játszanak. Az egészséges embert is rendkívüli módon megviseli a hőség, a szív- és érrendszeri problémákkal küzdők pedig fokozott kockázatnak vannak kitéve. A megfelelő hűtéstechnika gondoskodik arról, hogy legalább a 4 fal között elfogadható hőmérséklet fogadjon. 

Felértékelődött a hűtő fűtő légkondicionáló szerepe!

Minden korábbinál többen keresik a klímákat. A kültéri és beltéri egységből álló berendezés előnyei minden hónapban kihasználhatóak. Az energiatakarékos működés iránt igény egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezt a megfelelő hőfok beállításával is támogathatod. A szakember által történő beszerelés éppen úgy kiemelt jelentőséggel bír, mint a rendszeres karbantartás és tisztítás. A korszerű berendezések esztétikus megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek a lakberendezéshez. A csendes funkcionálás távirányítással irányítható, állítható a hőfok. Az inverteres klímák éppen a változatos kihasználhatóságuknak köszönhetően örvendenek nagy népszerűségnek. 

Hűtéstechnika: még mindig népszerű a szobai ventilátor 

A hűtéstechnika alapjai a klímák esetében egészen más követelményeket támasztanak, mint akkor, ha a ventilátorokról van szó. Az ipari ventilátorok alapvetően méretükben és teljesítményükben különböznek az otthonokban használatos társaiktól. A tapasztalatok egyébként azt mutatják, hogy az ipari megoldásoknak a háztartások számára alkalmas méretben elérhető változatai is megjelentek a piacon. A talajra állítható, stílusos megjelenéssel rendelkező készülékek megmozgatják a levegőt, és klíma nélkül is kellemes hőmérsékletet teremtenek, még a kinti tikkasztó forróság ellenére is. 

Vizes ventilátor az egészséges belső mikroklíma szolgálatában

A nyáron rendszeresen ventilátort használók azt tapasztalhatják, hogy a levegő egy idő után kifejezetten kiszárad. Ez a nyálkahártyákra és az általános közérzetre is hatással van. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot az online vásárlás során is a vizes ventilátorok. E típusok egyúttal a párásításról is gondoskodnak, így sokkal komfortosabb lesz a zárt térben tartózkodás, s közben az álló ventilátor kínálta előnyökről sem kell lemondani. 

Modern hűtéstechnika megfizethető áron

Mitől válik a hűtéstechnika korszerűvé? Elsősorban az energiatakarékos üzemeltetés lehetősége biztosítja ezt. A zajmentes ventilátor iránt is sokan érdeklődnek, hiszen korántsem mindegy, hogy éjszakai használat során mekkora zajszinttel jár a dolog. A vásárlásnál az árak és a készülékkel elérhető hatás egyaránt középpontba kerül. A márkák közötti többféle teszt segítséget nyújthat a választáshoz, de azt is célszerű szem előtt tartani, hogy milyen hatást szeretnél elérni a választott készülékkel. 

A hűtéstechnika területén előkelő helyet elfoglaló hűtő fűtő légkondicionáló hosszú távú befektetésként szolgálja a kellemes belső mikroklíma megteremtését. A klíma természetesen nem az egyetlen opció, így ha kevesebbet költenél, vagy nem kedveled a klíma hatásait, akkor ventilátorok széles kínálatával találkozatsz. A toronyventilátorok korszerű megjelenésükkel könnyedén beilleszthetőek az enteriőrbe, de a vásárlói vélemények szerint a klasszikus asztali és az álló ventilátorok is töretlen népszerűségnek örvendenek. 

Optimális hőmérséklet télen-nyáron

A legtöbben olcsón kívánnak hozzájutni a hűvöset lehetővé tevő eszközhöz. Akció keretein belül valóban lehetőséged van ismert márkák kedvelt modelljeit beszerezni. Az eladó hűtéstechnika készülékek webáruház segítségével, az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhető. Akár szezonon kívül is hozzájuthatsz új kedvencedhez, ami a nyári hónapokat garantáltan elviselhetőbbé teszi majd. Sőt, a klíma az átmeneti és a téli időszakban is reális opciónak számít a fűtésre. 

Felejtsd el a kinti hőséget!

A hőség csak akkor elviselhető, ha időnként emberi körülményeket biztosító terekben hűsölhetsz. A megfelelő hőszigetelés, az árnyékolók használata egyaránt befolyásolják azt, hogy milyen hőmérséklet uralkodik a 4 fal között. Ha a hőmérő azonban a ma már átlagosnak számító 40 fok környéki értéket mutat, akkor bizony klíma vagy ventilátor nélkül aligha képzelhető el az otthon tartózkodás. Fedezd fel a korszerű hűtéstechnika kínálta lehetőségeket, és teremts elviselhető hőmérsékletet otthonodban akkor is, ha kint a hőségriadó nehézségeivel kell szembenézni!

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

notifyÉrtesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)