Bejelentkezés

Zöld lámpát adunk terveid
megvalósításához!

Válaszd ki hol szeretnéd igényelni
a részletfizetési lehetőséget!

Keresd áruházunkban a hitelügyintéző pultot, ahol szakértőnk mindenben segítségedre lesz!

 • Gyors ügyintézés, mert az átadott dokumentumok és a szóban megadott adataid rögzítése után átlagosan 15-30 percen belül választ adunk kérelmedre.
 • Egyszerű, mert az ügyintézést a bolt alkalmazottja helyben elvégzi Neked.

Még a vásárlás előtt megtudhatod, mekkora összegben gondolkodhatsz! Kérd előzetes hitelbírálatunkat, így ennek tudatában válogathatsz az áhított termékek között!

Áruhitel lehetőségek
Cofidis Áruhitel 
 

Semmi sem elérhetetlen! Cofidis Áruhitellel fizethetsz részletekben!

A hiteligénylés alapfeltételei:

 • 18. életév betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, minimum nettó 65.000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

 • Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
 • Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
 • Adókártya – az első oldal másolata
 • Jövedelemigazolás
Szükséges dokumentumok Alkalmazott Öregségi nyugdíjas/ rokkantsági ellátásban részesül Vállalkozó/ Őstermelő
Jövedelemigazolás*

500.000 Ft alatt:
Munkáltatói igazolás (eredeti, 30 napnál nem régebbi)
vagy
bankszámlakivonat (60 napnál nem régebbi)

500.000 Ft felett:
Munkáltatói igazolás (eredeti, 30 napnál nem régebbi)

Éves elszámoló lap
vagy:
Nyugdíjas igazolvány nyugdíjszelvénnyel
vagy:
Havi ellátás elszámolás
vagy:
Bankszámlakivonat (60 napnál nem régebbi
Előző évi NAV jövedelemigazolás

Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 
Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

Letölthető dokumentumok:  Munkáltatói igazolás https://www.cofidis.hu/media/h-170501-munkaltatoi-igazolas.pdf

Biztosítsd be magad!

A hitelbiztosítás előnyei:

 • A biztosító átvállalja az időszaki, vagy a teljes törlesztést.
 • Választásod szerint csak halálesetre, vagy munkanélküliség, munkaképesség csökkenés és keresőképtelenség esetére is.

Letölthető dokumentumok: Hitelfedezeti biztosítás ÁSZF

31,99% THM KONSTRUKCIÓ

Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 47 158 Ft, referencia THM: 31,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 31,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 829 480 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1 329 480 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A BestByte Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

38,99% THM KONSTRUKCIÓ

Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 52 189 Ft, referencia THM: 38,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 38,99%, teljes visszafizetendő összeg: 3 131 340 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1 631 340 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A BestByte Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.      

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

Letölthető dokumentum : ÁSZF

Cetelem Áruhitel 

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • magyar hatóság által kiállított, érvényes, állandó személyi igazolvány, vagy
 • magyar hatóság által kiállított, érvényes, személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
 • magyar hatóság által kiállított, új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
 • magyar hatóság által kiállított, érvényes útlevél és lakcímkártya.

Egyéb dokumentumok:

 • érvényes adóigazolvány
 • két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, távfűtés-, közös költség-, vagy vezetékes internet számla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata).

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • alkalmazottaktól 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapos munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt formanyomtatványa)
 • vállalkozóktól az adóhatóság által érkeztetett előző évi SZJA bevallás vagy az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás,
 • nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény és nyugdíj törzslap, vagy bankszámlakivonat, vagy utazási igazolvány és nyugdíjszelvény, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantnyugdíjasok esetében határozat a rokkantsági nyugdíj megállapításáról.

Bankszámláról történő teljesítés esetén:
- azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad.

A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumokat is kérhet, a hatályos hirdetmény szerint. Ez az ismertető a Magyar Cetelem Bank részéről nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Letölthető dokumentumok:  Munkáltatói igazolás

Biztosítsd be magad!

A Banktól felvett áruhiteledre hitelfedezeti szolgáltatást kérhetsz, amellyel kiküszöbölheted a következő kockázatokat:

 • Munkanélküliség
 • Tartós betegállomány
 • Teljes rokkantság
 • Haláleset

A biztosítási szolgáltatást a Cardif Életbiztosító Zrt. és a Cardif Biztosító Zrt. nyújtja.

A csomag havi díja: a havi törlesztő részlet: 4,99%-a, öregségi nyugdíjasok esetén: 3,5%-a, a csatlakozás időpontjában 65 és 70 év közötti, vagy rokkantnyugdíjas biztosított esetén: 4,24%-a.
Mi a teendő kár esetén?
A káreseményt a Cardif Biztosítónál kell bejelenteni a 06-1/501-2350 telefonszámon – ugyanezen a számon készséggel adnak felvilágosítást a kárrendezéshez szükséges dokumentumokról is -, vagy levélben, a következő címen: Kárrendezési osztály, 1033 Budapest, Kórház u. 6-12.

Ügyfeleink figyelmébe!

Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeld vagyoni-jövedelmi helyzeted és fontold meg háztartásod teherviselő képességét, valamint tájékozódj a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről.
Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat a MNB fogyasztóvédelmi honlapján találsz: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Minél hosszabb, annál kevesebb! – Minél hosszabb futamidőt választ, annál kedvezőbb a kamatozás!

ÁRUHITEL REFERENCIA THM: 9,92% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30 és 36 hónap. THM: 9,92%-tól 39,90%-ig. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. A Ramiris Europe Kft. és a BestByte Home hálózat partnerüzletei, valamint a BestByte Kft. üzlete a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok Érvényes 2018.06.13-tól visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

10 HAVI AJÁNLAT

ÁRUHITEL REFERENCIA THM: 29,49% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a. A Ramiris Europe Kft. és a BestByte Home hálózat partnerüzletei, valamint a BestByte Kft. üzlete, mint az Áruhitelezés hálózat szerződött partnerei, a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2019.06.20-tól visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

További információkért fordulj a helyszínen ügyintézőinket, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál.

A FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

OTP Áruhitel 

OTP Bank Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt igényelhetsz, ha 

 • 18. életévedet betöltötted,
 • devizabelföldi természetes személy,
 • legalább 3 hónapos, folyamatos munkaviszonyból származó,
 • legalább havi 40.000 Ft igazolt nettó jövedelemmel rendelkezel,
 • nem állsz a természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV. törvény szerint, bármely banknál vagy pénzintézetnél nyilvántartott hiteleddel vagy kölcsönöddel kapcsolatosan adósként vagy adóstársként adósságrendezési eljárás (Magáncsőd) hatálya alatt, ilyen eljárást nem kezdeményeztél, valamint
 • megfelelsz az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek.

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosság és lakóhely igazolásához szükséges dokumentumok

 • Személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy új típusú kártyás gépjármű vezetői engedély
 • Lakcímet (lakóhelyet) igazoló hatósági igazolvány
 • Még egy a személyazonosságot hitelesen igazoló irat (adó, vagy Tb. kártya, vagy útlevél, vagy jogosítvány, vagy közalkalmazotti igazolvány) bemutatása.
 • Utolsó havi közüzemi számla, vagy vezetékes, vagy előfizetéses mobiltelefon számla mely a kölcsönigénylő személyi igazolványban illetve lakcímkártyáján szereplő bejegyzett lakcímre (lakóhelyre) szól, bemutatása.

Jövedelem igazolásához szükséges dokumentumok

 • Ha alkalmazott vagy, és rendelkezel az OTP Banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával, jövedelemigazolást nem kell bemutatnod!
 • Ha alkalmazott vagy, és nem rendelkezel az OTP Banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával:
 • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói jövedelemigazolás vagy
 • A havi nettó jövedelmet tartalmazó utolsó három havi lakossági bankszámlakivonat.
 • Ha nyugdíjas vagy és a nyugdíjad az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkezik
 • A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság éves értesítője, vagy nyugdíjas igazolvány, vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság 30 napnál nem régebbi igazolása, vagy érvényes Utazási Igazolvány.
 • Ha nyugdíjas vagy és a nyugdíjad nem az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkezik a fentieken kívül
 • Egy hónapnál nem régebbi nyugdíjszelvény vagy legutolsó havi bankszámla kivonat*
 • Ha egyéni vállalkozó vagy, a vállalkozói igazolvány másolata, őstermelő, 30 napnál nem régebbi NAV jövedelemigazolás

*Ha rendelkezel 2015.01.01. után kötött, 300.000 Ft vagy az alatti összegű kölcsönnel, vagy az igényelt kölcsön összege meghaladja a 300.000 Ft-ot, akkor csak a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítésének másolata vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított 30 napnál nem régebbi igazolás, vagy legutolsó havi bankszámlakivonat fogadható el.

Letölthető dokumentumok:  Munkáltatói igazolás

Akciós áruhitel 9,9%-os THM-el - Akció 340

Hitelösszeg: 95 000 Ft és 1 000 000 Ft között. Futamidő: 36 hónap. Saját erő mértéke 300 000 Ft-ig 0%, 300.000 Ft felett min 20%. Kezelési költség: 0%. Éves ügyleti kamat: 9,39%, THM 9,9%. A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Ramiris Europe Kft. és a BestByte Home hálózat partnerüzletei, valamint a BestByte Kft. üzlete, mint az Áruhitelezés hálózat szerződött partnerei az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2019.11.01 és 2019.12.31. között benyújtott hitelkérelmek esetén, a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu

Reprezentatív példa: Hitelösszeg 100 000 Ft, Saját erő 0 Ft, Futamidő 36 hónap, Kamat (fix) 9,39%, Havi törlesztő 3 204 Ft, THM 9,9%, hitel teljes összege: 115 392 Ft. A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó 0 Ft.

A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul.

A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - került figyelembe vételre.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

Klasszikus áruhitel igény szerint választható futamidőkkel - Áruhitel Sztenderd 201909

Hitelösszeg: 20 ezer Ft és 1 millió Ft között. Futamidő: 6 - 48 hónap.  Saját erő: 300.000 ezer forintig 0% felette min. 20%, Éves Ügyleti Kamat: fix 33,55%

A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Ramiris Europe Kft. és a BestByte Home hálózat partnerüzletei, valamint a BestByte Kft. üzlete, mint az Áruhitelezés hálózat szerződött partnerei az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2018.09.01 és 2019.12.31 között benyújtott hitelkérelmek esetén, a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu.

Reprezentatív példa:

Vételár 625 ezer forint, saját erő 125 ezer forint, hitelösszeg: 500 ezer forint, futamidő: 36 hónap, törlesztő részlet: 22.350 forint, hitel teljes összege: 804.600 forint. THM: 39,8%, Kamat: fix 33,55%. A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó 0 Ft.

A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(3) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - került figyelembe vételre.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem