menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / Áruhitel

Áruhitel

Zöld lámpát adunk terveid megvalósításához!

Keresd áruházunkban a hitelügyintéző pultot, ahol szakértőnk mindenben segítségedre lesz!

 • Gyors ügyintézés, mert az átadott dokumentumok és a szóban megadott adataid rögzítése után átlagosan 15-30 percen belül választ adunk kérelmedre.
 • Egyszerű, mert az ügyintézést a bolt alkalmazottja helyben elvégzi Neked.

Még a vásárlás előtt megtudhatod, mekkora összegben gondolkodhatsz! Kérd előzetes hitelbírálatunkat, így ennek tudatában válogathatsz az áhított termékek között!

 

Áruhitel lehetőségek

 

 

Cetelem Áruhitel 

 

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

 • magyar hatóság által kiállított, érvényes, állandó személyi igazolvány, vagy

 • magyar hatóság által kiállított, érvényes, személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy

 • magyar hatóság által kiállított, új típusú, kártyaformátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy

 • magyar hatóság által kiállított, érvényes útlevél és lakcímkártya.

 

Egyéb dokumentumok:

 • érvényes adóigazolvány

 

Jövedelmet igazoló okmányok:

 • 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)

 • vállalkozóktól az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás,

 • nyugdíjasoktól utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szóló, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill, rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

 

Bankszámláról történő teljesítés esetén:
- azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad.

 

A felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti a hatályos hirdetmény szerint.

Letölthető dokumentumok: Munkáltatói igazolás

 

Ügyfeleink figyelmébe!

Az előzetes, körültekintő tájékozódás csökkentheti a túlzott eladósodás veszélyét. A túlzott eladósodás komoly pénzügyi nehézséget okozhat neked és közvetlen környezetednek. A hitelfelvétel előtt tájékozódj a feltételekről és gondold át a kockázatokat!

Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi honlapján találsz: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

 

Vásárolj most és fizesse részletekben!

Áruhitel Referencia THM: 39,90%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 6, 8, 10, 12, 17, 24, 30 vagy 36 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. A BestByte Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok. Érvényes: 2022. április 14. napjától visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

Minél hosszabb, annál kevesebb! – Minél hosszabb futamidőt választasz, annál kedvezőbb a kamatozás!

Áruhitel Referencia THM: 9,92%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat. A BestByte Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok Érvényes: 2021. január 8-tól visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

10 HAVI AJÁNLAT

Áruhitel Referencia THM: 29,49% 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén. A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 200 000 Ft-ig önrész nélkül, 200 001 Ft-tól 300 000 Ft-ig min. a vételár 10%-a, 300 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a. A BestByte Kft. Magyar Cetelem Zrt. Bank hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok Érvényes: 2021.01.15-től visszavonásig.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

Ügynökségi tájékoztató

 

További információkért fordulj a helyszínen ügyintézőinket, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál !
A FENTI INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

 

Bestbyte Kft. Panaszkezelési szabályzat
1. sz. melléklet
Bestbyte Kft. Üzletszabályzat

 

OTP Áruhitel 

OTP Bank Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt igényelhetsz, ha 

 • 18. életévedet betöltötted,

 • devizabelföldi természetes személy,

 • rendelkezel legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból származó, legalább havi 133 000 Ft nettó jövedelemmel vagy,

 • nyugdíjból származó legalább 100 000 Ft jövedelemmel továbbá

 • nem állsz a természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV. törvény szerint, bármely banknál vagy pénzintézetnél nyilvántartott hiteleddel vagy kölcsönöddel kapcsolatosan adósként vagy adóstársként adósságrendezési eljárás (Magáncsőd) hatálya alatt, ilyen eljárást nem kezdeményeztél, valamint

 • megfelelsz az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek.

 

Az áruhitel igényléséhez szükséges dokumentumok:

Személyazonosság és lakóhely igazolásához szükséges dokumentumok

 • Személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy új típusú kártyás gépjármű vezetői engedély

 • Lakcímet (lakóhelyet) igazoló hatósági igazolvány

 • Még egy a személyazonosságot hitelesen igazoló irat (adó, vagy Tb. kártya, vagy útlevél, vagy jogosítvány, vagy közalkalmazotti igazolvány) bemutatása.

 • Utolsó havi közüzemi számla, vagy vezetékes, vagy előfizetéses mobiltelefon számla mely a kölcsönigénylő személyi igazolványban illetve lakcímkártyáján szereplő bejegyzett lakcímre (lakóhelyre) szól, bemutatása.

 

Jövedelem igazolásához szükséges dokumentumok:

 • Ha alkalmazott vagy, és rendelkezel az OTP Banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával, jövedelemigazolást nem kell bemutatnod!

 • Ha alkalmazott vagy, és nem rendelkezel az OTP Banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával:

 • 30 napnál nem régebbi Munkáltatói jövedelemigazolás vagy

 • A havi nettó jövedelmet tartalmazó utolsó három havi lakossági bankszámlakivonat.

 • Ha nyugdíjas vagy és a nyugdíjad az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkezik

 • A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság éves értesítője, vagy nyugdíjas igazolvány, vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság 30 napnál nem régebbi igazolása, vagy érvényes Utazási Igazolvány.

 • Ha nyugdíjas vagy és a nyugdíjad nem az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlára érkezik a fentieken kívül

 • Egy hónapnál nem régebbi nyugdíjszelvény vagy legutolsó havi bankszámla kivonat*

 • Ha egyéni vállalkozó vagy, a vállalkozói igazolvány másolata, őstermelő, 30 napnál nem régebbi NAV jövedelemigazolás

 

*Ha rendelkezel 2015.01.01. után kötött, 300.000 Ft vagy az alatti összegű kölcsönnel, vagy az igényelt kölcsön összege meghaladja a 300.000 Ft-ot, akkor csak a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítésének másolata vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított 30 napnál nem régebbi igazolás, vagy legutolsó havi bankszámlakivonat fogadható el.
 

Letölthető dokumentumok: 

Munkáltatói igazolás
Üzletszabályzat

 

AKCIÓ389 (THM: 0%)

Hitelösszeg 30 ezer és 500 ezer forint között, futamidő 10 hónap, saját erő 0%, Éves ügyleti kamat 0%, THM 0%.

A Bestbyte Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. Reprezentatív példa: Hitelösszeg: 500 ezer forint, futamidő: 10 hónap, törlesztő részlet: 50.000 forint, kölcsön teljes díja: 0 forint, teljes visszafizetendő összeg: 500.00 forint. THM: 0%, Kamat: fix 0%.  A hitelkonstrukció 2023.01.17. és 2023.01.31. között benyújtott hitelkérelmek esetén a reklámújságban, az üzletekben és a weboldalon megjelölt termékekre érvényes.

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

AKCIÓ 407 (THM: 19,9%)

Hitelösszeg: 50 ezer Ft és 1 millió Ft között.  Saját erő: 500.000 ezer forintig 0% felette min. 20%. 

Futamidő 10 hónap 12 hónap 18 hónap 24 hónap 30 hónap 36 hónap 48 hónap
Éves ügyleti kamat 37,00% 35,10% 32,90% 29,20% 26,10% 23,00% 18,09%
THM 44,5% 41,9% 38,9% 33,9% 29,9% 25,9% 19,9%

 

 

 

 

A Bestbyte Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. Reprezentatív példa: Hitelösszeg: 500 ezer forint, futamidő: 36 hónap, törlesztő részlet: 19.438 forint, kölcsön teljes díja: 199.172 forint, teljes visszafizetendő összeg: 699.772 forint. Kamat: fix 23,00%, THM: 25,9%

Letölthető dokumentum: Hirdetmény

 

 

 

További letölthető dokumentumok:

Ügynökségi tájékoztató
Bestbyte Kft. Panaszkezelési szabályzat
1. sz. melléklet
Bestbyte Kft. Üzletszabályzat