Bejelentkezés

Kiterjesztett garancia és baleseti védelem

Szeretnél nagy biztonságot gyorsan és kényelmesen?

A Business Box Vásárlói gondoskodás leveszi a válladról az elromlott készülékekkel járó ügyintézést és egyéb terheket, beleértve a javítás költségeit is.

Válassz kedvedre az egyénre szabható Business Box szolgáltatáscsomagok közül!

A Prémium Vásárlói gondoskodás csomaggal meghosszabbított garanciára tehetsz szert. A gyártói jótálláson túl te döntheted el, hogy hány év garanciát szeretnél, mely akár 5 évre is kiterjedhet. Kedvenc terméked védelme érdekében jól jöhet plusz néhány év biztonság.

A Baleseti garancia, a balesetekből adódó meghibásodásokra vonatkozik, tehát azokra a törésekre és sérülésekre, melyekre a hagyományos jótállás nem terjed ki. Ez különösen hasznos lehet hordozható készülékek esetén, mint mobiltelefonok és notebook-ok, továbbá a könnyen mozdítható eszközöknél, mint televíziók. A szándékos rongálásra nem vonatkozik, illetve a saját hibádból elkövetett esetekben megállapíthatnak önrészt.

Értékes termékeidre érdemes a népszerű Exclusive szolgáltatáscsomagot választanod, mely ötvözi a Prémium és Baleseti védelem előnyeit.
  
A csomagok szinte bármilyen, 50.000 Ft-ot (laptop-ok esetében 90.000 Ft) meghaladó értékű, elektronikus készülékre köthetők, a gyártói garancia lejárata előtti 60. napig. Javasoljuk azonban, hogy a vásárlást követően azonnal kössetek szerződést, mert a baj, akár pár napon belül is megtörténhet.

További információkért kattints ide!

 

Top termékek

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem