Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási nagygép és kiegészítői / Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Milyen mikróhullámú sütő kerüljön a konyhába?

A mikróhullámú sütő minden korábbinál szélesebb kínálatban elérhető. A hagyományos, néhány évtizede még igazi klasszikusnak számító eszközöket elfelejthetjük, a mai kor a minden tekintetben okos készülékeké, melyek tudásukkal és megjelenésükkel is egy újfajta színvonalat képviselnek. Persze maga a funkció nem sokat változott, és ma is elsősorban melegítésre használjuk a készüléket. Választhatsz beépíthető, vagy akár a konyhaasztalra is lehelyezhető mikrót, ami ráadásul az olvasztásban, sőt a grillezésben is nagy segítségedre lehet.

Nagyjából ezzel fel is soroltuk azokat a szempontokat, melyeket elsőként érdemes átgondolnod az online vásárlás előtt. A legegyszerűbb darabok a melegítéshez alkalmasak, de vannak olyan mikróhullámú sütők, amelyek ételkészítésben, grillezésben is kiszolgálnak.

Mérettől az energiafelhasználásig- mikróhullámú sütő választás egyszerűen

A konkrét felhasználási cél mellett természetesen a paraméterek, méretek sem elhanyagolhatóak. A belső térfogat általában 15 és 45 l között mozog. Ez függ attól, hogy sütő funkcióval felszerelt-e az eszköz. A mérettel együtt nő az elérhető programok és lehetőségek száma- s gyakran az ár is. Az átlag forgótányér mérete 24 cm-es, de ha sütésre is használod majd a készüléket, akkor a nagyobb forgótányérral rendelkező típusok javasoltak. A hagyományos kézi vezérlés leginkább a ragaszkodó felhasználók körében kedvelt, a modern elektronikus vezérlés, az érintőképernyős kialakítás a modern konyhák elmaradhatatlan része.

Természetesen az energia felhasználása mellett sem mehetünk el, mely egyre inkább középponti kérdés az elektromos készülékek kiválasztásakor. Minél több funkció érhető el, annál nagyobb a fogyasztás és így a teljesítmény is.

Elegendő az alap mikróhullámú sütő?

A válasz az, hogy sok esetben igen. Ha tényleg csak arra fogod használni, hogy ételt melegíts, akkor az akár olcsón beszerezhető márkák is elegendőnek bizonyulnak. Ha népszerűség szerint vennénk górcső alá a mikrókat, akkor az Electrolux és a Samsung biztosan vezetnék a listát. Ezek grilles funkcióval is elérhetőek, és méretek tekintetében szintén széles választékkal találkozhatnak a vásárlás során az érdeklődők.

A többfunkciós mikróhullámú sütők tulajdonképpen több készülék előnyeit egyesítik egyetlen eszközben. Akár a sütő is helyettesíthető vele, ami kis konyhákban nem elhanyagolható szempont. A korszerű technológia persze az árak tekintetében is többet kóstál. Tény ugyanakkor, hogy az eladó mikrók között szép számmal találni olyanokat, melyek a vásárlói vélemények szerint is megfizethetőek, és hozzák a kívánt lehetőségeket.

Essen bármilyen mikróra is a választásod, annak tisztán tartása kiemelt jelentőséggel bír. Ezzel megőrizheted időtálló minőségét, és a károsodások lehetőségét szintén kiiktathatod. A súrolószereket azonban felejtsd el, valamilyen általános tisztítószerrel átitatott ruha és a törlőkendő alkalmazása bőven elegendőnek bizonyul a higiénikus környezet megteremtéséhez.

Valóban vannak káros hatásai a mikróhullámoknak?

Sokan szembesülnek ezzel a kérdéssel. Ha tisztán szeretnél látni, annak a legjobb módja az, ha megérted, hogy a berendezés működése milyen elven alapul. A készülék magnetron alapon működik. Ez egy magas frekvenciájú elektromos hullámokat generáló eszköz. Amikor ezek áthaladnak az ételen, akkor megemelik annak hőmérsékletét. Ellenben a röntgensugarakkal, a mikrohullámok nem bontják meg a kémiai kötéseket, vagyis nem változtatnak az ételek molekuláin.

A mikróhullámú sütők folyamatos teszt vizsgálatoknak vannak alávetve, így kizárólag olyan készülékek kerülnek a piaci kínálatba, melyek minden tekintetben optimálisan működnek, és hosszú távon szolgálják a konyha kényelmes használatát. A szabadon álló és a beépíthető változatok egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek, ráadásul egyre többen szerzik be új kedvencüket az online rendelés kényelmét kihasználva, webáruház segítségével.

A drágább tényleg jobb?

A kérdés rendszerint felmerül az elektronikai eszközökkel kapcsolatban. A „no name” márkákat senki nem kedveli, a mai kor vásárlója inkább bízik az ismert gyártók termékeiben. Nincs ez másként akkor sem, ha mikróhullámú sütő beszerzése a cél. Vannak, akik az eszköztől tényleg csak az alapokat várják el, mások úgy vannak vele, hogy ha már vásárolnak, akkor korszerű készüléket szeretnének a konyha részeként tudni. Alapvetően igaz, hogy az ismert márkákkal nem nagyon lőhetsz mellé. Az viszont már megkérdőjelezhető, hogy a drágább tényleg jobb is. Az árkategória növekedésével inkább az elérhető funkciók száma növekszik, erre pedig inkább úgy érdemes tekinteni, mint az egyéni igények felmerülésére és az ehhez passzoló mikróhullámú sütő megtalálására

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve