Bejelentkezés

PONTOSÍTUNK!
 

Pont egy okkal több, hogy minket válassz!
SuperShop pontfelhasználási lehetőségek
Mi a SuperShop? 
A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán, vagy Erste SuperShop Bankkártyán, illetve Erste SuperShop Hitelkártyán gyűjtheted és válthatod be nálunk és a SuperShop további partnereinél a SuperShop pontokat.
 
A SuperShop törzsvásárlói kártya előnyeit rajtunk kívül még 15 SuperShop partnernél országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheted.
Miért jó, ha van SuperShop kártyád? 
Most igazán könnyen beszerezheted új műszaki cikked SuperShop kártyáddal, váltsd be nálunk pontjaid (1 Pont = 1 Ft) egy általad kinézett termékre, vagy gyűjts tovább, ugyanis most minden elköltött 500 forint után 1 pontot jóváírunk számládon.

A SuperShop plasztik hűségkártya nyújtotta előnyök

 • A SuperShop 1 pontot jóváír kártyádon minden befejezett 100 Ft értékű vásárlásod után, kivéve a SPAR és INTERSPAR üzletek esetén, ahol minden befejezett 200 Ft értékű vásárlás után 1 pontot ír jóvá kártyádon, illetve a NetPincér online ételrendelési portál esetén, ahol szintén minden befejezett 200 Ft értékű rendelés után 1 pontot ír jóvá pontfolyószámládon. Üzemanyag vásárlásakor literenként jár 1 pont. A Jegy.hu jegyértékesítő online portálon, illetve BestByte üzletünkben és webáruházunkban minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.
 • Partneri körön belül vásárolva Erste SuperShop Bankkártyával 100 forintonként 1, Erste SuperShop Hitelkártyával fizetve 2 extra SuperShop pont jár.
 • SuperShop kártyád előnyét országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheted.
 • 1 kártya = 16 Partner; csak erre az egy kártyára van szükséged és 16 partnercégnél élvezheted a program előnyeit.
 • Társkártyát igényelhetsz törzsvásárlói kártyádhoz, így közösen, egy pontfolyószámlán gyűjtheti a család a pontokat.
 • Extra pontakciós termékek vásárlásával gyorsabban gyarapíthatod pontjaid.
 • SuperShop kártyabirtokosként egyes termékekhez, termékcsoportokhoz kedvezőbb áron juthatsz hozzá a SuperShop partnereinél.
 • Személyre szóló ajánlatokat kaphatsz postai vagy elektronikus úton.
 • Részt vehetsz kizárólag kártyabirtokosoknak szóló nyereményjátékokban értékes ajándékokért.
 • A SuperShop Partnereinél az aktuális hűségakcióban felhasználhatod SuperShop pontjaid, így még kedvezményesebben vásárolhatod meg a kínált termékeket.
 • Dupla pontot kapsz a SuperShoptól, ha születés- vagy névnapodon vásárolsz és a kártyaigénylő adatlapján ezen adataidat szerepeltetted.
A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt.
A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.
Hol használhatom még a SuperShop kártyámat? 

Az OMV Töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, dvd filmek, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek. SuperShop pontjait már az OMV webshopban is gyarapíthatja, vásárlásainál használja ott is SuperShop kártyáját: http://www.omv.hu/portal/01/hu/omv_hu/Egyeni_uegyfeleknek/Webshop 
 
A SPAR és INTERSPAR áruházakban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk. A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek: szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy a www.spar.hu oldalon.

Az Erste Bank 2010. október 14-étől kiemelt pontkibocsátó partnerként csatlakozott a SuperShop programhoz. Az együttműködés keretében a bank Erste SuperShop Hitelkártyát és Erste SuperShop Bankkártyát bocsát ki. Az új Erste SuperShop kártyák egyesítik a klasszikus hitelkártya vagy bankkártya, illetve a SuperShop törzsvásárlói kártya funkcióit, azaz fizetésre, készpénz felvételre és SuperShop pontgyűjtésre egyaránt használhatóak. Az új Erste SuperShop kártyákat kizárólag az Erste Bank bankfiókjaiban igényelhetik az érdeklődők. További részleteket az Erste SuperShop bankkártyákkal kapcsolatban az https://www.erstebank.hu/hu/maganszemelyek/bankkartyak/erstesupershop-bankkartya oldalon, az Erste SuperShop hitelkártyákkal kapcsolatban pedig az https://www.erstebank.hu/hu/maganszemelyek/hitelkartyak/erste-supershop-hitelkartya oldalon olvashat.

Pontgyűjtés Erste SuperShop Bankkártyával és Erste SuperShop Hitelkártyával
Az Erste Bank az Erste SuperShop kártyával a SuperShop Pontkibocsátóknál végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében – ideértve az OMV töltőállomásain történt üzemanyag vásárlást is – minden befejezett 100 Ft után – Erste SuperShop Bankkártya esetén 1 Pontot, Erste SuperShop Hitelkártya esetén 2 Pontot ad. Az Erste Pontok csak a partneri alappontokon felül kerülnek jóváírásra, az Akciós pontokhoz kapcsolódóan nem kerül sor Erste pont kibocsátásra.

Abban az esetben, ha az Erste SuperShop kártyával történt vásárlási tranzakcióról az Erste Bank rendszereiben szereplő információk alapján nem megállapítható, hogy SuperShop Pontkibocsátónál történt (pl. Díjneten keresztül végzett UNION számlafizetés), úgy a tranzakció összege után a nem Pontkibocsátóknál végzett tranzakciókra érvényes pontok kerülnek jóváírásra.

Az Erste Bank az Erste SuperShop Hitelkártyával a nem SuperShop Pontkibocsátóknál történő belföldi és külföldi MasterCard elfogadóhelyeken végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében, minden befejezett 100 Ft után 1 pontot ad.

Erste SuperShop Bankkártyával a nem SuperShop Pontkibocsátóknál végrehajtott vásárlási tranzakciók esetében Erste pont nem gyűjthető.
További részletek az Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei szerint: www.erstebank.hu.

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál
Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást köt, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámláján. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja a www.unionbiztosito.hu/supershop oldalon.

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban
A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben: https://www.primanet.hu/ https://www.primanet.hu/blog/Igy-hasznalja-SuperShop-kartyajat-a-Primaneten  A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban
A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. Jegyvásárlásnál 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a NetPincér webáruházban
A NetPincér.hu online ételrendelési portálon több, mint 600 étterem kínálatából válogathat! Minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Netpincér.hu oldalon rendeléskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Netpincér.hu felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Papírmadár üzletekben
A Papírmadár papír-írószer és irodaszer szaküzleteiben minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. A Papírmadár üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Kärcher Center – Store üzleteiben
A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet. Minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. A Kärcher üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban
A Katedra® nyelviskolák részt vevő helyszínein minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre vagy szolgáltatásra beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. SuperShop pontok a nyelvvizsga díjra vonatkozóan nem gyűjthetők és erre nem is válthatók be.  A Katedra® nyelviskolákban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a REGIO® JÁTÉK üzleteiben
A REGIO® JÁTÉK részt vevő üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.  A REGIO® JÁTÉK üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában
A SuperShop kártyabirtokosok 2017. április 1-től gyűjthetik a SuperShop pontokat a PremioTravelnél. A PremioTravelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár). Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

A SuperShop partnerhálózatáról további részletek itt találsz: https://www.supershop.hu/partnereink/

Az elfogadóhelyek pontos listáját itt éred el: https://www.supershop.hu/elfogadohely-kereso/ oldalon.

Mit kell tenned, hogy a lehető legegyszerűbben juss hozzá kiszemeltedhez? 

Nézz szét webáruházunkban vagy üzletünkben (Allee), válaszd ki a terméket vagy szolgáltatást, amire szükséged van, bolti vásárlás esetén fizetéskor pedig add oda a kasszánál SuperShop kártyád!

Amennyiben online áruházunkban vásárolnál, ezt három lépésben teheted meg. 
 1. Helyezd a kosárba a kiválasztott terméket, jelöld be, hány darabot szeretnél belőle vásárolni.
 2. A második lépésnél láthatod az általad kiválasztott terméket és annak árát. Amennyiben megfelel, haladj tovább a „rendelés véglegesítése” gombbal!
 3. Végül kiválaszthatod, hány SuperShop pontot szeretnél beváltani a rendelkezésedre álló keretből, és megtekintheted az így kapott, pontjaiddal csökkentett végösszeget is. Ha nem tudod, mennyi van a kártyádon, egyúttal le is kérdezheted egyenleged.

Ráadásul a SuperShop minden hónapban elektronikus pontegyenleg értesítőt küld ki kártyabirtokosaiknak, amelyben az elmúlt hónap könyvelt tételeiről, pontegyenlegéről értesíti Őket. Amennyiben még nem adtad meg e-mail címed, regisztrálni a www.supershop.hu/regisztracio oldalon tudsz.

Pontegyenleged weboldalukon kártyaszámoddal és jelszavaddal belépve is ellenőrizheted a www.supershop.hu/bejelentkezes felületen keresztül.

Pontjaid felhasználásához a következő adatokat szükséges megadnod. 
 • A SuperShop kártyádon szereplő kódot (kártyaszám)
 • Neved
 • Születési dátumod
 • A beváltani kívánt pontmennyiséget
Hány pontot kapsz vásárlásaid során? 

BestByte üzleteinkben (Allee) minden 500 Ft után 1 pontot adunk, természetesen online fizetés esetén is, aktuális egyenlegedet pedig az ezt igazoló blokkon vagy webáruházunkban a fent leírtak mentén tudod ellenőrizni.

Miután megvetted... 

Ezután már csak el kell döntened, hogy következő vásárlásod alkalmával tovább gyűjtöd-e pontjaid, vagy, hogy hány pontot szeretnél felhasználni újabb kiszemeltedre a rendelkezésedre álló keretből.

Figyeld akcióinkat, ugyanis SuperShop kártyáddal extra kedvezményekre tehetsz szert!

Nincs SuperShop kártyád? 

Mindössze 5 perc alatt tagja lehetsz a SuperShop programnak az ideiglenes kártyát is tartalmazó SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheted Allee BestByte üzletünkben található SuperShop állványunkról és a SuperShop Partnerek elfogadóhelyeiről is.

A végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyád a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton eljuttatja Neked (az általad a kártyaigénylő lapon megadott címre) a SuperShop. Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatod pontjaid. További részleteket az ideiglenes kártyával kapcsolatban a https://www.supershop.hu/ideiglenes-kartya-regisztracio/ oldalon olvashatsz.

Kártyaigénylésedet interneten keresztül is leadhatod a https://www.supershop.hu/supershop-kartya-igenyles/ menüpont alatt. Az online igényléskor kapott kártyaszám az UNION Biztosítónál azonnal használható és a biztosítások után járó pontok azzal is gyűjthetőek.

A SuperShop Partnerek saját kártyaképpel jelennek meg, a SuperShop oldalán választhatsz közülük. (Az UNION Biztosító, a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet, az Interticket-Jegy.hu, Bellozzo® étterem a NetPincér, a Papírmadár®, a BestByte, Katedra® nyelviskola, a Kärcher és a PremioTravel esetében saját kártyakép nem választható).

Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely SuperShop Partnernél egyformán használhatod.

200 pont kezdésnek… 

Ha szeretnél a SuperShop kártyáddal kapcsolatos eseményekről (pl. ha elveszted és megtalálják) vagy a program akcióiról tájékozódni, kérünk, add meg telefonszámod és e-mail címed is az igénylőlapon, amelyért 50-50 pontot kaphatsz a SuperShoptól. .

A második, marketing kérdéseket tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre választ adókat 100 ponttal jutalmazzák.

Többet szeretnél megtudni a SuperShopról? 

Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, hívd a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8 és 18 óra között a (06-1) 481-6000-s számon, vagy írj a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldj e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre. A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit és Adatvédelmi Téjékoztatóját megtalálod az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: Részvételi feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

SuperShop Kft.
Nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-674945

Minden elköltött 500 forint után most 1 ponttal növeljük SuperShop egyenlegedet, ha nálunk vásárolsz.
 
 
Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem