menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / SuperShop

SuperShop

PONTOSÍTUNK!

Minden elköltött 500 forint után most 1 ponttal növeljük SuperShop egyenlegedet, ha nálunk vásárolsz.
 
Pont egy okkal több, hogy minket válassz!
 
SuperShop pontfelhasználási lehetőségek:
 

Mi a SuperShop? 

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. A SuperShop törzsvásárlójaként névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán gyűjtheted és válthatod be nálunk és a SuperShop további partnereinél a SuperShop pontokat.
 
A SuperShop törzsvásárlói kártya előnyeit rajtunk kívül még 15 partnernél országosan közel 800 elfogadóhelyen élvezheted.
Miért jó, ha van SuperShop kártyád? 
Mert SuperShop kártyáddal igazán könnyen beszerezheted új műszaki cikked bestbyte.hu webáruházunkban és (Allee) BestByte üzletünkben egyaránt. Váltsd be nálunk pontjaid (1 Pont = 1 Ft) egy általad kinézett termékre, vagy gyűjts tovább, ugyanis most minden elköltött 500 forint után 1 pontot jóváírunk számládon.
 • A SuperShop 1 pontot jóváír kártyádon minden befejezett 100 Ft értékű vásárlásod után, kivéve a SPAR és INTERSPAR üzletek esetén, ahol minden befejezett 200 Ft értékű vásárlás után 1 pontot ír jóvá kártyádon, illetve a NetPincér online ételrendelési portál esetén, ahol szintén minden befejezett 200 Ft értékű rendelés után 1 pontot ír jóvá pontfolyószámládon. Üzemanyag vásárlásakor literenként jár 1 pont. A Jegy.hu jegyértékesítő online portálon, illetve BestByte üzletünkben és webáruházunkban minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár.
 • SuperShop kártyád előnyét országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheted. 1 kártya = 16 Partner; csak erre az egy kártyára van szükséged és 16 partnercégnél élvezheted a program előnyeit.
 • Társkártyát igényelhetsz törzsvásárlói kártyádhoz, így közösen, egy pontfolyószámlán gyűjtheti a család a pontokat.
 • Extra pontakciós termékek vásárlásával gyorsabban gyarapíthatod pontjaid.
 • SuperShop kártyabirtokosként egyes termékekhez, termékcsoportokhoz kedvezőbb áron juthatsz hozzá a SuperShop partnereinél.
 • Személyre szóló ajánlatokat kaphatsz postai vagy elektronikus úton.
 • Részt vehetsz kizárólag kártyabirtokosoknak szóló nyereményjátékokban értékes ajándékokért.
 • A SuperShop Partnereinél az aktuális hűségakcióban felhasználhatod SuperShop pontjaid, így még kedvezményesebben vásárolhatod meg a kínált termékeket.
 • Dupla pontot kapsz a SuperShoptól, ha születés- vagy névnapodon vásárolsz és a kártyaigénylő adatlapján ezen adataidat szerepeltetted.

A BestByte.hu online webáruházában pontgyűjtés és pontbeváltás a szállítási díjra vonatkozóan nem lehetséges. Pontot beváltani a megrendelés szállítási költség nélküli értékének összegéig 1 pont=1 Ft értékben lehet, ha erre a pontfolyószámla egyenlege fedezetet nyújt. A BestByte üzleteiben és online felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

 

Hol használhatom még a SuperShop kártyámat? 

Az OMV Töltőállomásokon a pontokat a következő termékek vásárlásához kapcsolódóan gyűjthetünk és válthatunk be: üzemanyagok, élelmiszerek, ételek, italok, újságok, dvd filmek, gépi autómosás, kenőanyagok és autóápolási termékek. SuperShop pontjait már az OMV webshopban is gyarapíthatja, vásárlásainál használja ott is SuperShop kártyáját:

100 Ft vásárlás = 1 pont

1 liter üzemanyag = 1 pont

A SPAR és INTERSPAR áruházakban minden elköltött 200 Ft után 1 pontot kapunk. A vásárláskor a pontkiadás alól kivételt képeznek a következő termékek: szórólapban meghirdetett termékek (kivétel a SuperShop kártyabirtokosoknak meghirdetett többszörös SuperShop pontkiadás, illetve az extra pontjóváírás); szórólapban nem szereplő, esetileg meghatározott olyan aktivitások, melyekben árkedvezményt vagy egyéb kedvezményt biztosít vásárlóinak a SPAR Csoport; göngyöleg, SPAR vásárlási utalvány, Máltai adománykártya, újság, hűségakciós termékek. A felsorolt kivételek esetében 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra. SPAR ajándékkártya, valamint Elektronikus mobil egyenleg feltöltés vásárlásakor nem gyűjthető SuperShop pont, mivel ezek vásárlása fizetőeszköz-cserének minősül. Blokkvégösszeg kedvezményt nyújtó kupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai pont kerül felírásra. A SPAR és INTERSPAR áruházak önkiszolgáló pénztárainál az ideiglenes kártyahasználat nem lehetséges. Ezzel egyidejűleg számos új és vonzó, kifejezetten SuperShop kártyabirtokosok részére fenntartott kedvezményt kínál a SPAR csoport. Az aktuális ajánlatokat keresse a SPAR és INTERSPAR szórólapjaiban és az áruházakban vagy a www.spar.hu oldalon.

 

Pontgyűjtés az UNION Biztosítónál
Ha az UNION Biztosítónál lakás, casco, baleset, egészség vagy meghatározott életbiztosítást kötsz, akkor a befizetett biztosítási díjak után 100 forintonként 1 SuperShop pontot, vagy egyszeri 1.000 SuperShop pontot írunk jóvá SuperShop pontfolyószámládon. A pontok gyűjtéséhez szerződéskötéskor szükséges a SuperShop kártyaszámot regisztrálni. Egyszeri regisztrációt követően minden díjfizetés után folyamatosan gyűlnek a pontok.

A pontok abban az esetben kerülnek jóváírásra, amennyiben a biztosítás szerződője és a Törzsvásárlói kártya tulajdonosa megegyezik. A részletes feltételeket elolvashatja a https://union.hu/supershop oldalon.

Pontgyűjtés a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruházban
A PrimaNet.hu online szakáruházban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben: https://www.primanet.hu/ A PrimaNet.hu online szakáruházban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés az Interticket-Jegy.hu webáruházban
A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon minden elköltött 500 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Jegy.hu oldalon megvásárolhatja belépőjegyét az ország mintegy 500 színházába, hangversenytermébe, mozijába, koncertjére vagy családi rendezvényére. Jegyvásárlásnál 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Jegy.hu online jegyértékesítő portálon a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a NetPincér webáruházban
A NetPincér.hu online ételrendelési portálon több, mint 600 étterem kínálatából válogathat! Minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokkal a Netpincér.hu oldalon rendeléskor a fizetendő összeget részben vagy szinte egészben SuperShop pontokkal is fizetheti. 1 SuperShop pont 1 Ft-ot ér. A Netpincér.hu felületén a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Papírmadár üzletekben
A Papírmadár papír-írószer és irodaszer szaküzleteiben minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. A Papírmadár üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Kärcher Center – Store üzleteiben
A Kärcher Center – Store részt vevő üzleteiben SuperShop pontokat Kärcher háztartási termékek vásárlása esetén gyűjthet. Minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. A Kärcher üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Katedra® nyelviskolákban
A Katedra® nyelviskolák részt vevő helyszínein minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre vagy szolgáltatásra beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben. SuperShop pontok a nyelvvizsga díjra vonatkozóan nem gyűjthetők és erre nem is válthatók be.  A Katedra® nyelviskolákban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a REGIO® JÁTÉK üzleteiben
A REGIO® JÁTÉK részt vevő üzleteiben minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár. A SuperShop kártyán összegyűlt pontokat a vásárlók bármilyen termékre beválthatják 1 pont = 1 Ft értékben.  A REGIO® JÁTÉK üzleteiben a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a PremioTravel Utazásszervező Irodában
A PremioTravelnél minden elköltött 100 Ft vásárlás után 1 SuperShop pont jár az utazási csomagból (alapár). 2018. május 23-tól nemcsak a PremioTravel telefonos utazási információs vonalán keresztül, hanem bármely szerződött utazási irodában lefoglalt PremioTravel utazási csomag megvásárlásakor gyűjthető SuperShop pont. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a PremioTravel, az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya birtokosának kell lennie, a befizetésről kiállított számla is a kártyabirtokos nevére szól. A PremioTravelnél gyűjtött pontok az utazás megkezdése után két nappal kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján. A PremioTravelnél a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata és pontbeváltás nem lehetséges.

Pontgyűjtés a Doktor24 Egészségközpontban
A Doktor24 Egészségközpontban minden elköltött 100 forint után 1 SuperShop pont jár, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig az ügyfelek bármilyen szolgáltatásra beválthatják 1 pont=1 forint értékben. A Doktor24 Egészségközpontban a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

Pontgyűjtés a WellnessHétvége.hu oldalon
A Wellnesshétvége.hu oldalon minden elköltött 100 forint vásárlás után 1 SuperShop pont jár. Egy foglalás esetén egy SuperShop kártyára tud pontot adni a wellnesshétvége.hu. Az utazás megrendelőjének a SuperShop kártya tulajdonosának kell lennie. Pontok kizárólag az online megrendelt és meg is valósult utazások után járnak és a hotel által visszaigazolt árból kalkulálódnak. A visszaigazolásban nem szereplő, a hoteltől a helyszínen közvetlenül megrendelt szolgáltatások után nem jár pont. A Wellnesshétvége.hu oldalon gyűjtött SuperShop pontok utólag kerülnek jóváírásra a kártyabirtokos pontfolyószámláján, a megvalósult utazást követő hónap 15-én. Pontbeváltás a Wellnesshetvege.hu időszaki SuperKupon ajánlatai, a kedvezménykuponok megváltása során lehetséges. A Wellnesshétvége.hu-nál a papír alapú SuperShop ideiglenes kártya használata nem lehetséges.

A SuperShop partnerhálózatáról további részletek itt találsz: https://www.supershop.hu/partnereink/

Az elfogadóhelyek pontos listáját itt éred el: https://www.supershop.hu/elfogadohely-kereso/ oldalon.

Mit kell tenned, hogy a lehető legegyszerűbben juss hozzá kiszemeltedhez? 

Nézz szét webáruházunkban vagy üzletünkben (Allee), válaszd ki a terméket vagy szolgáltatást, amire szükséged van, bolti vásárlás esetén fizetéskor pedig add oda a kasszánál SuperShop kártyád!

Amennyiben online áruházunkban vásárolnál, ezt három lépésben teheted meg. 
 1. Helyezd a kosárba a kiválasztott terméket, jelöld be, hány darabot szeretnél belőle vásárolni.
 2. A második lépésnél láthatod az általad kiválasztott terméket és annak árát. Amennyiben megfelel, haladj tovább a „rendelés véglegesítése” gombbal!
 3. Végül kiválaszthatod, hány SuperShop pontot szeretnél beváltani a rendelkezésedre álló keretből, és megtekintheted az így kapott, pontjaiddal csökkentett végösszeget is. Ha nem tudod, mennyi van a kártyádon, egyúttal le is kérdezheted egyenleged.

Ráadásul a SuperShop minden hónapban elektronikus pontegyenleg értesítőt küld ki kártyabirtokosaiknak, amelyben az elmúlt hónap könyvelt tételeiről, pontegyenlegéről értesíti Őket. Amennyiben még nem adtad meg e-mail címed, regisztrálni a www.supershop.hu/regisztracio oldalon tudsz.

Pontegyenleged weboldalukon kártyaszámoddal és jelszavaddal belépve is ellenőrizheted a www.supershop.hu/bejelentkezes felületen keresztül.

Pontjaid felhasználásához a következő adatokat szükséges megadnod. 
 • A SuperShop kártyádon szereplő kódot (kártyaszám)
 • Neved
 • Születési dátumod
 • A beváltani kívánt pontmennyiséget
Hány pontot kapsz vásárlásaid során? 

BestByte üzleteinkben (Allee) minden 500 Ft után 1 pontot adunk, természetesen online fizetés esetén is, aktuális egyenlegedet pedig az ezt igazoló blokkon vagy webáruházunkban a fent leírtak mentén tudod ellenőrizni.

Miután megvetted... 

Ezután már csak el kell döntened, hogy következő vásárlásod alkalmával tovább gyűjtöd-e pontjaid, vagy, hogy hány pontot szeretnél felhasználni újabb kiszemeltedre a rendelkezésedre álló keretből.

Figyeld akcióinkat, ugyanis SuperShop kártyáddal extra kedvezményekre tehetsz szert!

 

Nincs SuperShop kártyád? 

Mindössze 5 perc alatt tagja lehetsz a SuperShop programnak az ideiglenes kártyát is tartalmazó SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. A kártyaigénylő lapot elveheted Allee BestByte üzletünkben található SuperShop állványunkról és a SuperShop Partnerek elfogadóhelyeiről is.

A végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyád a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 3 héten belül ingyenesen, postai úton eljuttatja Neked (az általad a kártyaigénylő lapon megadott címre) a SuperShop. Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatod pontjaid. További részleteket az ideiglenes kártyával kapcsolatban a https://www.supershop.hu/ideiglenes-kartya-regisztracio/ oldalon olvashatsz.

Kártyaigénylésedet interneten keresztül is leadhatod a https://www.supershop.hu/supershop-kartya-igenyles/ menüpont alatt. Az online igényléskor kapott kártyaszám az UNION Biztosítónál azonnal használható és a biztosítások után járó pontok azzal is gyűjthetőek.

A SuperShop Partnerek saját kártyaképpel jelennek meg, a SuperShop oldalán választhatsz közülük. (A Burger King, az UNION Biztosító, a Prímaenergia Zrt. - PrimaNet, az Interticket-Jegy.hu, Bellozzo® étterem a NetPincér, a Papírmadár®, a BestByte, Katedra® nyelviskola, a PremioTravel, a Doktor24 és a Wellnesshétvége.hu esetében saját kártyakép nem választható).

Bármely kártyaképpel ellátott kártyát bármely SuperShop Partnernél egyformán használhatod.

200 pont kezdésnek… 

Ha szeretnél a SuperShop kártyáddal kapcsolatos eseményekről (pl. ha elveszted és megtalálják) vagy a program akcióiról tájékozódni, kérünk, add meg telefonszámod és e-mail címed is az igénylőlapon, amelyért 50-50 pontot kaphatsz a SuperShoptól. .

A második, marketing kérdéseket tartalmazó részt is érdemes kitölteni, mert az összes kérdésre választ adókat 100 ponttal jutalmazzák.

Többet szeretnél megtudni a SuperShopról? 

Ha a törzsvásárlói programmal kapcsolatban bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, hívd a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8 és 17 óra között a (06-1) 481-6000-s számon, vagy írj a 1476 Budapest, Pf. 249 címre, vagy küldj e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre. A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit és Adatvédelmi Téjékoztatóját megtalálod az elfogadói hálózat minden üzletében és a SuperShop Kft. honlapján is: Részvételi feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

SuperShop Kft.
Nyilvántartó Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-674945