Bejelentkezés

RENDO
KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁS

Jól jönne egy kicsit modernebb telefon a mostaninál?
RENDO lehetőségek
Jól jönne egy kicsit modernebb telefon a mostaninál? 
Hatékonyabbá tennéd a kommunikációt? Esetleg csak üzletiesebb, megnyerőbb megjelenést szeretnél?

Ebben az esetben máris tudsz élni a készülékbeszámítás lehetőségével, melynek során jelenlegi mobilod, vagy egy már régóta a fiókodban fetrengő darabot beszámítunk az új árába, így kedvezőbb áron juthatsz hozzá kiszemeltedhez.

Amennyiben már úgysem tudnál mit kezdeni megunt készülékeddel, a következőket érdemes tudnod arról, hogy miképp szerezheted meg kedvenced.

Először is rendelkezz egy telefonnal, amire már nem tartasz igényt, de még működőképes, vagyis még részleges működésképtelenségbeli hibája sincs, mint például, hogy nem üzemel a kamerája vagy ehhez hasonlók.

Ha úgy gondolod, hogy ennek a kritériumnak megfelel elnyűtt mobilod, akkor az Allee-ban található BestByte üzletünkben (jó hír: emellett most már több BestByte ponton is) egy teljesen új készülék árába be tudod számíttatni a régi értékét, így annyival olcsóbban juthatsz hozzá.

Hogyan derítheted ki, mennyit ér a már-már kidobásra váró telefonod? 

Hozd be Allee BestByte üzletünkbe vagy a kiválasztott partnerhez, ahol mi megbecsüljük az értékét, ami bár még nem számít ajánlatnak, de legalább előre tervezhetsz, hogy mégis mennyi az annyi. Hogy minél jobb árat adhassunk, fontos, hogy a teljes készülékkel rendelkezz, ezért az eredeti töltőt és akkumulátort is kérünk, hozd magaddal! Attól nem kell tartanod, hogy a telefonodon lévő adatok rossz kezekbe kerülnek, mert, amit esetleg Neked nem sikerült törölnöd, úgy eltüntetjük, hogy azt már senki nem varázsolja elő. Ezért arra kérünk, mindenképp mentsd le a számodra fontos dokumentumokat, mert törlés után ezek már nem lesznek visszaállíthatók.

Te is az egész nap rohangálósak közé tartozol? Akkor hívd fel ügyfélszolgálatunkat: 06 1/888-3-222, és érdeklődj a részletekért!

Mivel telefonod beváltásának folyamatában közvetítő cégként vagyunk jelen, így a velünk kapcsolatban álló partner, RENDO által szabott árat −aminek összege nem haladhatja meg a beszámítással egy időben vásárolt új készülék árát− tudjuk Neked felajánlani mobilodért, így a szerződésed is velük jön létre, csak rajtunk keresztül.

Feltételezzük, nem gyűjtöd mániákusan a telefonokat, de, ha mégis, akkor meg kell említenünk, hogy egy újonnan vásárolni kívánt készülék árába csak egy telefont tudsz beszámíttatni. Amennyiben többet raktározol otthon, érdemes családtagjaidnak, barátaidnak is feltárnod ezt a lehetőséget.

Amennyiben szeretnéd, a következő lépések mentén viheted véghez a beváltást. 
  1. Ragadd meg, és vidd magaddal az Allee-ban található BestByte üzletünkbe beváltani kívánt telefonod! - Vagy válaszd partnerüzleteink egyikét, a részt vevő boltok listáját a lap alján találod.
  2. Üzletünkben kollégánktól kapsz egy becsült árat készülékedre.
  3. Ha szimpatikus az ár, kollégánk elvégez egy pontos vizsgálatot, ami során konkrét ajánlatot tud adni Neked. Ez idő alatt akár ki is nézheted új telefonod.
  4. Úgy döntöttél, hogy be szeretnéd váltani régi készüléked? Akkor még egy egyszeri alkalommal, az adattörlés során szükségünk lesz a segítségedre, de utána a kollégával már alá is írhatjátok a szerződést, miszerint Ő átvizsgálta, és átvette tőled a készüléket, melyhez Te a beleegyezésed adtad.
  5. Amint kiválasztottad új telefonod, azt a pénztárnál a régi értékével csökkentett áron már magaddal is viheted. Természetesen itt is dokumentáljuk, hogy az ellenérték kompenzálása megtörtént.
  6. Innentől kezdve pedig már csak el kell mélyülnöd az új telefonod nyújtotta élményekben.
TUDNIVALÓK ÉS ÜZLETLISTA 
  • Mint minden szerződéskötés esetében, ne lepődj meg, ha a kolléga elkér tőled pár adatot, így a telefonszámod, hogy felhívhassunk, ha esetleg az adattörlésnél kérdések merülnek fel és a személyigazolványod, amit a helyszínen szükséges bemutatnod.
  • Ha inkább otthoni kényelemből, a weboldalunkon intéznéd új telefonod megrendelését, a következő opciókat válaszd.
Átvétel saját üzletben” – üzletnek a „BestByte Kft Allee bolt”-ot jelöld meg – „készpénzes fizetés” (Ha kártyával szeretnél fizetni a helyszínen, természetesen az is megoldható, de kérünk, online megrendelés esetén akkor is ezt a lehetőséget válaszd.) – megjegyzés rovatba pedig írd bele: „használt készülék beszámítással”. Amennyiben partnerünknél szeretnél mobiltelefont beszámíttatni, tekintsd át a promócióban részt vevő üzletek listáját, vagy egyeztess partnerünkkel előzetesen az Üzletkeresőben feltüntetett elérhetőségek valamelyikén rendelés előtt, így a legkényelmesebb megoldást tudjátok kiválasztani.
 
RÉSZT VEVŐ PARTNEREINK:
 
 
Válaszd ki kedvenced, és faragj le az árából!

Használt, megunt telefonod értékét beszámítjuk az új árába.
Top termékek

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem