Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal

Projekt címe:
Modern üzleti környezet kialakítása a Bestbyte Kft. kecskeméti telephelyén

Kedvezményezett neve:
BestByte Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A szerzodött támogatás összege:
74 331 758 Ft

A támogatás mértéke:
69,999999%

A projekt tartalmának bemutatása:
A BestByte Kft. egy 10 éves múltú cég – ez idő alatt sikerült elérni, hogy IT termékek kapcsán a BestByte jusson eszébe a vásárlóknak. A vállalat 100+ embert foglalkoztat a központjában és az üzletekben. A cég főleg két társadalmi csoportra összpontosít: fiatal felnőttekre, akik követik az aktuális trendeket, valamint a fiatal és középkorú üzleti szféra szereplőire. Legnagyobb üzletünk a budapesti Allee bevásárlóközpontban található a város budai oldalán, az újonnan megnyílt metrórendszer mellett. A bolt alapterülete 2300 m2, amely minden igényt kielégít. Másik saját tulajdonú boltunk Orosházán működik 600 m2-en. A BestByte Kft. sikeres partnerhálózattal rendelkezik, amely franchise-megállapodási alapon működik mintegy 150 taggal, főként kisvállalkozásokkal.

Elektronikus polcímke-rendszer szállító: - a cégek számára nagy munkaerőmegterhelést jelent a termékek napi árazása, ezzel a rendszerrel ez egycsapásra központilag irányíthatóvá vált számunkra. Valós időben felhőalapon kommunikálva bármikor akár a központban megváltoztathatjuk a termék árát, akár napon belül, folyamatosan követve a kereslet/kínálat görbét, az esetleges készlethiányokat vagy többleteket. Így összességében nem csak a munkaidő oldalon tudunk már az eladó munkaidejéből jelentősen spórolni, hogy nagyobb hozzáadott értékkel bíró munkákat végezzen. Az elektronikus árcímkék high-tech életérzést sugároznak, amely fontos a Bestbyte célcsoport vásárlói számára

Octopus ERP licensz és implementáció - az Octopus ERP a hazai ERP piac egyik zászlóshajója a hazai hardware és más tartós háztartási és egyik cikkek egyik legnagyobb IT szolgáltatója. Szoftverük kifejezetten illeszkedik a Bestbyte cégprofiljához és mükődéséhez, s mivel több szállítónk is ezt a szoftvert használja, így kompatibilitás szempontjából a legjobb választás volt számunkra. Octopus rendszer moduljai, amiket használunk: CRM, VIR, Excel On-line, Beszerzési modul, Beszerzés tervezés modul, Raktár modul, Szállítás modul, RMA modul, Pénzügy modul, Főkönyv modul, Tárgyi eszköz modul, B2B és B2C webáruház modul, XML modul, Elektronikus beszerző modul, Hirlevél motor, RF Raktár modul, RF adatgyűjtő. Termékkihelyezésre szolgáló polcrendszer szállító: a Bestbyte modern high-tech stílusának megfelelő termékkihelyező polcrendszer került kialakításra Logisztikai feladatok ellátására szolgáló polcrendszer szállító: a Bestbyte kecskeméti boltjának logisztikai feladatainak kiszolgálására optimalizált polcrendszer ( 155 m2 raktár rész), amely kifejezetten a hardware termékek elhelyezésére és kihelyezésének munkafolyamatainak megfelelően került kialakítására. Építés / Meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítás tevékenység- az új modern külsőhöz, amivel a kecskeméti boltunkat nyitni kívánjuk, ahhoz megfelelő modern világítási rendszert terveztünk, amely amellett, hogy fejlett LED-technológiákat alkalmaz.

A projekt befejezési dátuma:
2022. 02. 15.

Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.8-20-2020-00002

 

 

 

 

 

Utoljára megtekintve