menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / IT és mobileszközök / Nyomtató és nyomtató kellék / Nyomtató kellék

Nyomtató kellék

view_grid
view_list
{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Megfizethető nyomtató kellék vásárlása? Gondolkodj előre már a nyomtató kiválasztásakor!

A leggyakrabban keresett nyomtató kellék a nyomtató patron, hiszen ez az, ami a használat gyakoriságának függvényében időnként cserére szorul. A szakemberek azt javasolják, hogy már a nyomtató kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy mennyibe fog kerülni a későbbiekben a készülék üzemeltetése. Ez különösen akkor bír kiemelt jelentőséggel, ha gyakran használod a készüléket – akár színes, akár fekete nyomtatásra. 

Nyomtató kellék: eredeti vagy utángyártott? 

Mi a helyzet akkor, ha még mindig drágának tartod a patronok beszerzését? Ekkor kerülnek képbe az utángyártott megoldások. Vannak, akik kifejezetten kerülik ezeket, és attól tartanak, kárt tesznek azok a nyomtatóban. Mások jó tapasztalataik alapján előszeretettel spórolnak ilyen módon. A vonatkozó teszt adatok azt igazolják, hogy a megfelelő utángyártott termékek kiválóan használhatóak a kompatibilis készülékekhez. De mi a helyzet a nyomtatókkal? Valóban jobb a drágább? Vagy lehetséges olcsón beszerezni a szükséges eszközt? Egyáltalán miért van szükség otthoni használatra egyre többeknek a készülékre? 

Tintasugaras nyomtató vagy lézernyomtató? A használat ára múlhat rajta!

Alapvetően tehát arról érdemes dönteni, hogy lézersugaras vagy tintasugaras nyomtató mellett szeretnél dönteni. Míg a tintasugaras modellek olcsóbban beszerezhetőek, addig lézernyomtatók inkább a nyomtatás ára kapcsán tekinthetőek kifizetődőbbnek. A valóban nagymennyiségű nyomtatáshoz a lézernyomtató javasolt, viszont a legtöbbeknél nem mindegy, mekkora a készülék. Otthonra inkább javasoltak a tintasugaras nyomtatók. A tapasztalatok azt mutatják, hogy esetükben leginkább napi néhány oldal nyomtatásáról van szó, vagy ha nagyobb mennyiség szükséges, az sem rendszeresen válik aktuálissá. A korszerű modellekkel és a megfelelő fotópapírral a fényképek is kiváló minőségben ültethetőek át a kézzel fogható valóságba. Otthoni körülmények között ez is gyakori szempontnak számít a vásárláskor. 

Nyomtató kellék ismert márkákhoz 

Webáruházunkban az online vásárlás során többféle szűrési feltételt beállíthatsz, így egyéni igényeidnek megfelelően jelennek meg a találatok. Akár márka alapján is szűrhetsz, elsősorban ez az, ami a nyomtató kellék beszerzésekor kiemelt jelentőséggel bír. Ha népszerűség alapján állítanánk sorba a nyomtatókat és a hozzájuk szükséges nyomtatási kellékeket, akkor a Canon nyomtató patron és a HP nyomtató patron 305 kifejezetten nagy érdeklődésre tartanak számot. A HP deskjet nyomtatók szintén megbízhatóságuk miatt örvendenek jelentős keresletnek. 

Online olcsóbb?

A vásárlói vélemények megegyeznek abban, hogy a webáruház segítségével történő vásárlás során olcsón lehet beszerezni a legjobb nyomtatási kellék típusokat. Akció keretein belül extra kedvezmények érhetőek el, ezért megéri figyelemmel követni az aktualitásokat. Az eladó márkás fekete és a színes patronok akár szettben is elérhetőek, de ha az utángyártott megoldások érdekelnek, akkor is mindig győződj meg arról, hogy nyomtatódhoz kompatibilis típus mellett tedd le a voksod. 

Figyelj nyomtatód típusára!

A nyomtató kellék kiválasztását jelentősen leegyszerűsítheted azzal, ha tudod, hogy milyen készülékhez keresel kiegészítőt. A márka nem elég, szükség van a típusra is, ez rendszerint valamilyen betű- és számkombináció. Mint említettük, a nyomtató beszerzését érdemes összekötni azzal, hogy utánanézel a nyomtató kellékek között annak, mennyiért lehet majd a tintapatronokat megvásárolni a kiszemelt márkához. Vannak szettben elérhető megoldások, színes és fekete patronokat így olcsóbban vásárolhatsz meg. Az információ hatalom, és ez akkor is igaz, ha a körültekintő vásárlásról van szó. 

Egyre többen keresik az otthoni nyomtatás lehetőségét

A nyomtatás ma már elérhető áron megvalósítható az otthon kényelmében. Az egyre inkább elterjedő home office gyakran teszi szükségessé a készülék beszerzését, de a mindennapi ügyintézés, vagy akár a gyermekeknél nem kizárható digitális oktatás kapcsán szintén aktuális lehet egy megbízhatóan üzemelő nyomtató vásárlása. 

A nyomtató kellék kínálatban megtalálható patronok beszerzése rendszerint a nyomtatás gyakoriságával hozható összefüggésbe. Egyes márkák feltüntetik a patronok csomagolásán, hogy hány oldal nyomtatására bizonyulnak elegendőnek, bár sajnos még mindig nem ez az elterjedt. A tintasugaras nyomtatók esetében érdemes odafigyelni arra, hogy időnként nyomtass valamit, e készülékeknél ugyanis fennáll a patron beszáradásának kockázata. Mielőtt elmenne a kedved a típustól, ehhez valóban hosszú hónapokig hozzá sem kellene nyúlni a készülékhez. A tapasztalatok szerint viszont nem azért választják a vásárlók a nyomtatót, hogy az porfogó legyen a lakásban. Ismerd meg webáruházunk ajánlatait, és találd meg a készülékedhez alkalmas nyomtató kellék típust!

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

notifyÉrtesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)