Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / IT és mobileszközök / Mobiltelefon, Okosóra és kiegészítői / Okos-, mobiltelefon kiegészítő

Okos-, mobiltelefon kiegészítő

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Kiegészítők okostelefonokhoz – Tartozékok a kényelem és a praktikum szolgálatában

Az okostelefonok alapszintű digitális felszereltségnek számítanak a modern életünkben, emellett az egyre növekvő igényeket kielégítő kiegészítők is folyamatosan fejlődnek. Az okostelefon kiegészítők segítségével a telefonunk jobban személyre szabhatóvá és kényelmesebbé válhat. A kereskedelmi kínálatban sokféle kiegészítővel és tartozékkal találkozunk, amelyek személyes igényeinknek és stílusunknak megfelelően teszik kényelmesebbé vagy praktikusabbá az okostelefonunkat. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakrabban használt okostelefon kiegészítőket.

Ütés- és vízálló tokok: profi mechanikai védelem stílusosan

Az ütés- és vízálló tokok a mobileszközök egyik legfontosabb kiegészítője, amelyek segítenek megvédeni az okostelefonunkat külső behatásoktól, többek között az esésektől és a víztől. A forgalmazott tokok sokfélék lehetnek, így ezek védelmi szintje is jelentősen eltérhet.

Az ütésálló tokok legfontosabb jellemzője a kifejezetten robusztus kialakítás és a magas minőségű anyagok használata. Az ilyen tokok általában gumi vagy műanyag felhasználásával készülnek. Az ilyen tokok nagy szilárdsággal és rugalmassággal rendelkeznek, így jelentős mértékben csökkentik a fizikai behatásokat, amelyek akár a készülékünk végét jelenthetnék.

A vízálló tokok is magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek; ilyen például a neoprén vagy a minőségi műanyag, amely illeszkedésének köszönhetően képes megvédeni a telefonunkat. A vízálló tokokat gyakran „ziplock” záródású borítással szerelik fel, melynek köszönhetően a telefonunk teljes mértékben védetté válik a nedvesség károsító hatásaival szemben. A vízálló tokok esetében fontos figyelembe venni, hogy milyen védelmi szintet kínálnak, mert néhányuk csak a cseppektől véd meg, míg mások a mélyebb vízbe való merülést is lehetővé teszik.

Az ütés- és vízálló tokok különböző kialakításúak, és némelyek speciális funkciókkal is rendelkezhetnek, például a töltőkábel vagy a fényképezőgép hozzáférését is biztosítják. Ha úgy döntünk, hogy védőtokot vásárlunk, mindenképpen érdemes figyelembe venni a telefonunk típusát, hogy biztos legyen az illeszkedés. A kínálat kellőképpen széles, így biztosan megtaláljuk az igényeinknek megfelelő megoldást.

Fülhallgatók és hangszórók

A fülhallgatók és hangszórók kulcsfontosságú kiegészítői lehetnek a mobiltelefonoknak, ha zene- vagy videólejátszásról van szó. A kínálatban különböző típusú fülhallgatókkal találkozhatunk, beleértve a szabványos fejhallgatókat, a nyomógombos, a vezeték nélküli és a sportfülhallgatókat is. A hangszórók között találunk kisméretű, utazáshoz tervezett modelleket is, valamint nagyméretű, otthoni használatra szánt fejhallgatókat.

A hangminőség mindenki számára fontos, ezért érdemes megfontolni a fülhallgató vagy hangszóró vásárlásakor a sztereó hangzást, a zajszűrést és a mélyhangokat. A kapcsolódási lehetőségek között szerepelnek a 3,5 mm-es jack-kábeles csatlakozások, valamint a Bluetooth és a USB csatlakozás lehetősége. Ha USB csatlakozást választunk, az eszköz töltése számítógépekhez történő csatlakoztatással is lehetséges lesz.

Az igényeinknek megfelelő eszköz kiválasztása érdekében érdemes figyelembe venni a fülhallgató vagy hangszóró használatának célját, a kívánt funkciókat, illetve azt, mekkora összeget szánnánk rá. Ha például sportoláshoz keresünk fülhallgatót, érdemes olyan modellt választani, amely zajszűrést, vízállóságot és kényelmes illeszkedést biztosít. Ha inkább otthoni használatra keresünk hangszórót, az esetben inkább a hangminőségre kell fókuszálni.

Power bankok: energia bárhol, bármikor

A power bankok az okostelefonok használatának nélkülözhetetlen kiegészítői lehetnek. Az ilyen készülékek segítségével bármikor és bárhol tölthetjük – és más mobileszközeinket –, így sosem kell attól tartanunk, hogy a telefon lemerüljön, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

A power bank-ok kapacitása a típustól függően változik, ma már nem szokatlan a 10 Ah-t meghaladó kapacitás sem. A kisebb kapacitású power bank-ok általában kompaktabbak és könnyebbek, így kényelmesen hordozhatók, míg a nagyobb kapacitású power bank-ok több töltést biztosítanak, de nagyobbak és nehezebbek, emiatt a hordozásuk kényelmetlenebb lehet.

A power bankok töltési sebessége is erősen változó lehet a típustól függően, sok készülék 5V/2A-es áramátvitelre képes. A magasabb töltési sebesség a telefon gyorsabb feltöltését teszi lehetővé, de szükséges figyelembe venni, hogy a telefonunk akkumulátorának képessége is befolyásolhatja a végleges töltési időt.

Ha power bank vásárlását tervezzük, szánjunk néhány percet arra, hogy megismerjük a készülékek legfőbb tulajdonságait.

Szelfi botok: praktikus eszköz a szép szelfik készítéséhez

A szelfi botok népszerűek azok körében, akik szeretnek tökéletes önarcképet készíteni. Az ilyen kiegészítők különböző formákban és méretekben érhetők el, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Az újabb modellek Bluetooth segítségével kapcsolódnak a telefonhoz, így a fényképezés még kényelmesebb és egyszerűbb. A szelfi botok árai a kialakítástól és a minőségtől függően változhatnak, így mindenképpen érdemes megfontolni, milyen minőségű képeket szeretnénk készíteni, milyen gyakran használnánk az eszközt, illetve mennyit fordítanánk a vásárlásra.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve