Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási nagygép és kiegészítői / Tűzhely / Szabadonálló / Gáz

Gáz

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mire figyeljünk tűzhely beszerzésekor?

A tűzhely a konyha lelke. Itt készülnek a finomságok, melyek összehozzák a családot, alkalmat kínálnak a jó beszélgetésekhez. A gasztronómia élmény, kikapcsolódás, szükséges elfoglaltság. Ami azonban korántsem mindegy, az a hozzá rendelkezésre álló berendezés. A választást nagymértékben meghatározza, hogy milyen energiaforrás érhető el az ingatlanban. Ha gáz nincs bekötve, akkor egyértelműen az elektromos megoldások kerülhetnek szóba. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbben a kombinált tűzhely iránt érdeklődnek, mely felül gázt használ, a sütőfunkciót pedig a változatos lehetőségeket kínáló elektromos árammal biztosítja.

Ha eddig sikerült eljutni, akkor egy sornyi kérdés van még, amire választ érdemes találnod az ideális tűzhely eléréséhez. A főzési szokások, a családtagok száma a főzőlap zónáinak számát határozza meg, de azok teljesítménye, vagy például a főzőlap anyaga sem elhanyagolható. A klasszikus vasmagos megoldás már alig érhető el valahol, helyette a háztartásokban az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok örvendenek nagy népszerűségnek. A gáz esetében a zománcozott, a rozsdamentes acél, az antracit a leginkább kedveltek.

Gáztűzhely: ha fontos az egyszerűség és a gyorsaság

Sok ingatlanban már csak megszokásból is a klasszikus gáztűzhely kap helyet. A gyorsaság a főzéshez garantált, a lángszabályozás lehetővé teszi az igény szerinti főzési sebességet, viszont a sütés már kevésbé komfortos. A rendszerint olcsón beszerezhető tűzhely gázzal működik, és kifejezetten azoknak javasolt, akik inkább csak főznek, és a sütést ritkábban választják.

Elektromos tűzhely: üvegkerámia vagy indukciós?

A kizárólag elektromos áramot használó tűzhely üvegkerámia vagy indukciós főzőlappal egyaránt elérhető. Az egyéni igények alapján érdemes dönteni közöttük. Az indukciós főzőlapok alacsony energiafogyasztás mellett biztosítják a megfelelő teljesítményt. Csak akkor melegednek fel, ha edény kerül rájuk, ehhez kizárólag mágnesezhető aljú edényt lehet használni. A modern megoldás biztonsági funkciókkal, gyors főzési lehetőséggel társul.

Az üvegkerámia főzőlapok könnyen tisztíthatóak, megfizethetőségük, korszerű funkcióik kapcsán nagy népszerűségnek örvendenek. Bár az indukciós főzőlapoknál többet fogyasztanak, de hamarabb lekapcsolhatjuk, hiszen a főzőzónák még melegek maradnak egy darabig, így ezt a hőt is kihasználhatjuk. A rozsdamentes acél kerettel ellátott eszköz belesimul a felületbe, így ha nem a különálló elektromos tűzhely mellett döntenél, hanem a beépített megoldást részesítenéd előnyben, akkor is ideális berendezést kaphatsz. Legyen szó bármilyen kialakításról, a megfelelő tisztítás akár napi rendszerességgel szükségessé válhat, ehhez a megfelelő készítmények és eszközök nélkülözhetetlenek.

Kombinált tűzhely számos sütőprogrammal

A kombinált tűzhely magában foglalja a gáz jelentette gyors és szabályozható főzés előnyeit a változatos programokat kínáló sütési lehetőségekkel. A hőlégkeveréses kombinált tűzhely remek opciókat tartogat magában. Vannak, akik kifejezetten az 5 égős kombinált főzőlapot igénylik, mások a vásárlás során a légkeveréses kombinált tűzhely esetében akció keretein belül szeretnék megtalálni a konyha leendő berendezését. Beépíthető és különálló készülék egyaránt elérhető a webáruház ajánlatai között. A gázzal működő főzőrész esetében ne feledkezzünk meg a megfelelő rács alkalmazásáról sem, akár a régi eszközön is cserélhető ez, fókuszba helyezve az esztétikai szempontokat.

Alternatív főzési megoldások? Ilyenek is léteznek!

A kis helyen elférő konyhai főzőlapok nemcsak a nyaralóban tesznek kitűnő szolgálatot, hanem akkor is, ha például a gázzal működő főzőrészt szeretnéd elektromos megoldással helyettesíteni. Kis konyhákban, egyedülállók részére egyaránt remek választásnak bizonyul. Bár sütő nem társul hozzá, de alacsony ára és jó kihasználhatósága egyértelműen mellette szólnak.

A fatüzelésű megoldások szintén szóba kerülnek manapság, így a nagyszüleinknél látott tűzhelyek akár saját otthonunkban is helyet kaphatnak, természetesen korszerű, igényes kivitelben. A vásárlói vélemények szerint az alternatív megoldások korát éljük, így az energiaárak függvényében döntenek az érdeklődők egyik vagy másik tűzhely mellett.

A sütő és a főzőlap egyaránt lehet beépített, így mindkettő belesimul a konyhai egységek síkjába. A szabadon álló készülékeknél a tűzhely és a szekrény közé érdemes olyan burkolatot elhelyezni, amely könnyen tisztítható. S hogy milyen márka a leginkább népszerű? Az olcsón elérhető berendezések éppen úgy keresettek, mint a tűzhely teszteken kiválóan teljesítő, kombinált berendezések. A vásárlás során saját igényeid, otthoni sütési-főzési szokásaid érdemes fókuszba helyezni. Webáruház segítségével gyorsan szűrhetsz az eladó berendezések között, ezzel néhány kattintással rálelhetsz a konyha új kedvencére.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve