Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási nagygép és kiegészítői / Hűtő / Szabadonálló / Fagyasztó láda

Fagyasztó láda

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mire figyeljünk hűtőszekrény vásárlása során?

A hűtőszekrény minden konyha elmaradhatatlan eleme. Sokan csak akkor döntenek a vásárlás mellett, ha az előző készülék felmondta a szolgálatot, mások időnként lecserélik korszerűbb berendezésre a korábbiakban használtat. Ilyenekből pedig akad bőven a minden korábbinál szélesebb kínálatban. Vannak olyan szempontok, melyekről már előre érdemes dönteni, így könnyebb lehet az ideális készülék megtalálása. A körültekintés és az alapos tájékozódás nélkülözhetetlen, főleg, hogy a gyártók időről-időre újabb konstrukciókkal, extra tudással rendelkező hűtőkkel jönnek ki.

Szabadonálló vagy beépíthető hűtőszekrény?

A konyha elrendezésétől, kialakításától nagymértékben függ, hogy a szabadon álló vagy a beépíthető készülék mellett tesszük-e le a voksot. A beépíthető hűtők nagy előnye, hogy a megfelelő asztalosmunkával konyhaszekrénynek álcázhatóak, így teljesen elrejthetőek. Arra mindenképpen javasolt odafigyelned, hogy a szellőzésre plusz helyet hagyj a beépíthető hűtőszekrény mögött, ezzel elkerülhető a túlmelegedés. Ha kifejezetten a design miatt választanál hűtőt, akkor a szabadon álló megoldásokban érdemes gondolkodni.

Fókuszban kombinált hűtőszekrények

A beépíthetőségen túl a következő lényeges szempont a fagyasztóval való ellátottság. A mai kor embere konyhahasználati szokásainak szerves részét képezi a fagyasztott termékek használata. Míg nyaralóba megfelelő lehet a kizárólag hűtésre használt eszköz, vagy a minimális fagyasztóval kombinált darab, addig a legtöbb konyhában inkább a kombinált hűtőszekrény található meg. A korszerű modellek esetében a fagyasztó külön vezérelhető, és igény szerint felül vagy alul elhelyezett. Az egyajtós hűtőszekrény ideális azokba a konyhákba, ahol kis alapterületen szeretnéd elhelyezni a készüléket, és nem opció a side-by-side megoldás.

Energiatakarékosság a hűtőszekrény választásban

Mivel a hűtőszekrény folyamatos használatban van, ezért korántsem mindegy, hogy mennyi annak fogyasztása. Az energiaosztály tekintetében a gyártó részletes tájékoztatást ad, ennek megfelelően mindenki rátalálhat arra, ami méret és a várható fenntartási költségek tekintetében is igényeihez passzoló. Érdemes tudni, hogy a fogyasztás nem mindig függ össze a mérettel. Az elhelyezés is befolyásolhatja a fogyasztást, hiszen ha napsütötte helyre kerül a berendezés, akkor minden valószínűség szerint többet fog fogyasztani a szükséges hőmérséklet biztosításához. Az A+++ energiaosztályú hűtőszekrény kétségkívül a legjobb választásnak bizonyul.

Side-by-side hűtőszekrények: funkció és design mesteri találkozása

Az amerikai hűtőszekrények kifejezetten divatosnak számítanak manapság. A nagycsaláddal és megfelelő alapterületű konyhával rendelkezőknek ideális választás. A stílusos design csak az egyik előnyének számít, a kiváló elrendezéssel bíró belső tér, a hűtésre és fagyasztása külön kialakított rekeszek, a nagy térfogat, valamint a jégkészítő és a hidegvíz adagoló funkció minden igényt kielégítően szolgálják az otthon kényelmét.

Hasonló a helyzet az un. intelligens hűtőszekrényekkel, melyek olyan funkciókkal is rendelkeznek, melyek egyaránt optimalizálják az energiafelhasználást, az élelmiszerek beszerzését, de recepteket is kínál a készülék, zenét hallgathatsz vagy videókat nézhetsz a hűtőszekrény segítségével. Ez sok esetben több is, mint amit az átlagfogyasztó elvár a konyhai berendezéstől. Az ár egyértelműen magasabb, viszont cserébe az elegáns design, a távvezérlés és a multifunkcionalitás előnyeit kaphatjuk.

Márkahűség vagy kísérletezés?

A vásárlás során sokan ragaszkodnak egy már bevált márkához. A Samsung hűtőszekrény tuti befutónak számít, de a Gorenje hűtőszekrény választásával sem igen lehet mellélőni. A webáruház segítségével történő vásárlás egyik hatalmas előnye, hogy akció keretein belül olcsón hozzá lehet jutni népszerű márkák korszerű modelljeihez. Érdemes figyelemmel követni az aktuális akciós ajánlatokat. A vásárlói vélemények is azt támasztják alá, hogy a webes rendeléssel akár tízezreket sikerülhet megspórolni, s közben nem kell kompromisszumot kötni a minőség tekintetében.

A Beko hűtőszekrény prémium kategóriás fagyasztóládákkal is áll rendelkezésre, így ha a kis hűtőszekrény nem lenne elegendő, vagy plusz tárolási kapacitásra van szükséged, akkor a márka kínálatában biztosan találsz ideálist.

No Frost hűtőszekrény széles választékban

A hagyományos hűtőszekrényekhez képest a No Frost modellek speciális párologtató és szellőzés funkciót kaptak. Ezek meggátolják a fagy kialakulását, és a penésztől, valamint a kellemetlen szagoktól sem kell tartani. Utóbbiak megszüntetésére egyébként olyan szagtalanító készülékek is elérhetőek, melyeknek köszönhetően a hűtőszekrény mindig kiváló állapotban, komfortos használhatósággal áll rendelkezésre.

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve