menu
homeKezdőlap
like
shopping_cart
shopping_cart
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
shopping_cart
chevron_left_16 Kezdőoldal / Szórakoztató elektronika / Fej-, fülhallgató, hangszóró / Fülhallgató

Fülhallgató

view_grid
view_list
{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mi alapján válasszunk a fülhallgató kínálatból?

A minden korábbinál szélesebb fülhallgató kínálatot látva sokakban felmerül a kérdés, hogy mégis mi alapján tegyük le a voksot egyik vagy másik típus mellett. Laikusként elsőre nem sok különbséget látunk az egyes megoldások között. Bár funkciójukat tekintve ugyanazt a célt szolgálják, de korántsem mindegy, hogy milyen minőségben, mennyire megfelelve a felhasználás módjának. A titok ebben rejlik. A vásárlás során érdemes átgondolni, hogy mikor, milyen céllal szeretnénk majd használni az eszközt, s ehhez mi passzol a leginkább. Mi ez utóbbiban igyekszünk most segítséget nyújtani.

In-ear vagy earbuds?

A kifejezések talán ismeretlennek tűnhetnek, de ha máshogy fogalmazunk, azonnal érteni fogod a lényeget. A hallójárati fülhallgatók, vagyis az in-ear eszközök kifejezetten jó zajszűréssel rendelkeznek. A cserélhető un. gumiharang biztosítja a kényelmet és a komfortos viselést. Az earbuds, vagyis hallójárat bejáratához illeszkedő fülhallgató uniformizált méretet tudhat magáénak, így a kényelmes viselhetőség nagymértékben függ attól, hogy az egyén milyen fülformával rendelkezik. Az Apple készülékek rajongói számára az iPhone-hoz tartozó Apple EarPods valószínűleg nem ismeretlen. Természetesen készüléktől függetlenül, bármelyik Android rendszerrel működő okostelefonhoz elérhető fülhallgató.

Vezetékes vagy vezeték nélküli fülhallgató?

Itt kerül képbe a felhasználás módja. A fülhallgató vezeték nélküli és vezetékes lehet. Ez utóbbi számít a régebbi konstrukciónak, de máig bír létjogosultsággal. A vásárlói vélemények szerint ezek a típusok a hangzás élménye kapcsán verik a vezeték nélküli fajtákat. Ha tehát fontos számodra a hangminőség, és a külső zajokat is kizárnád, akkor a régebbi, de mégis kiváló minőségű vezetékes fülhallgatók között érdemes nézelődnöd. Ezek ráadásul nem igényelnek töltést, így megkímélnek ettől a feladattól, a telefon kapacitását sem csökkentik.

Vezeték nélküli fülhallgató a szabadság érzésével

Persze nyilvánvaló, hogy vannak olyan tevékenységek, melyek kapcsán a vezeték kifejezetten akadályoz. Ilyenkor a vezeték nélküli fülhallgató a tuti befutó. Sport mellé, futáshoz egyértelműen jó választás, de utazáshoz is az ilyen modellek javasoltak. Használatuk egyszerűbb, kényelmesebb, kis helyen elférnek, és attól sem kell tartani, hogy a táskában összegubancolódik a kábel. Hasonlóképp praktikus ez az eszköz akkor, ha gyakran érkeznek telefonhívások, és azoktól függetlenül intézni szeretnénk feladatainkat. A modern, minőségi vezeték nélküli fülhallgató az üzletemberek által is gyakran keresett, hiszen több eszközzel párosítható, könnyen kapcsolódik, és a kábelek nélkül komolyabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A vezeték nélküli megoldás egyaránt elérhető iPhone készülékekhez és a nagy népszerűségnek örvendő Xiaomi vagy például a Samsung okostelefonokhoz is. A Bluetooth fülhallgató kínálat mellett a fejhallgatók iránt is nagy érdeklődés mutatkozik. A játékok kedvelői számára a fejhallgató gamer funkciókkal a legjobb döntés, de a zenehallgatáshoz is rálelhetsz a külső zajokat maximálisan kiszűrő típusokra. Legyen szó a fülhallgatóról, vagy a vezeték nélküli, kifejezetten trendi fejhallgatóról, a megfelelő tartó nélkülözhetetlen hozzá. Az apró fülhallgatók esetében különösen fontos, hogy azok ne kallódjanak el a táska mélyén.

Árak és minőség

Mint a legtöbb elektronikai termék esetében, így az árak és a minőség között a fülhallgatónál is szoros kapcsolat van. Érdemes tehát előre eldönteni, hogy mennyit szánnál az eszközre, és akár ez alapján szűri a webáruház ajánlatai között. Az olcsó vezeték nélküli típus éppen úgy elérhető az internetes vásárlás kényelmét kihasználva, mint az Apple készülékekhez ideális darabok. Az online vásárlás előtt megéri az aktuális akciók között körülnézni, így akár olcsón hozzájuthatsz a kiszemelt szetthez. Ha olcsón keresel eladó fülhallgató kiegészítőt, akkor a vásárlói vélemények is sokat számítanak, sőt, a különféle online elérhető tesztek szintén közelebb vihetnek a megfelelő döntéshez. A gumi illesztékek mellett a memóriahabból készült típusok is nagy érdeklődésre tartanak számot, ez utóbbiak ugyanis javítják a kényelmi szintet és a hangzás szempontjából szintén hozzák a vártakat.

A fülhallgató beillesztésekor figyelj arra, hogy kissé összenyomva tedd azt a hallójáratba, így ha a test hőjének hatására tágul, akkor is kiválóan illeszkedik majd. Tudtad, hogy a True wireless fülhallgatók tokja egyszerre a töltést is biztosítja? A gamer darabok vezetékes formában állnak rendelkezésre, és ezek játékkonzolokhoz is megállják a helyüket. A mikrofonos fülhallgató telefonbeszélgetésekhez akár vezetés közben is kitűnő választásnak bizonyul, szolgálva a biztonságos közlekedést és a telefonhasználatból eredő büntetések elkerülését

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
filterSzűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése close

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

notifyÉrtesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)