Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / Otthon, háztartás / Háztartási nagygép és kiegészítői / Mosogatógép / Szabadonálló / 6 terítékes

6 terítékes

{{totalCount}} találat
találat/oldal
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Mi alapján válasszunk a mosogatógép kínálatból?

A mosogatógép jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát, főleg akkor, ha nagy a család, és folyamatosan halmozódnak a mosatlan edények. Ritkaságszámba megy, ha valaki szívesen mosogat kézzel, pedig egykor szinte mindenki így tett. Ami korábban luxusnak számított, az ma már a legtöbb háztartásban megtalálható. A mosogatógép alapvető felszereltséggé vált, ám az ideális típus kiválasztásakor a terítékek számát, a méretet, a beépíthetőséget éppen úgy szem előtt kell tartani, mint a fogyasztást és persze a megjelenést.

Mosogatógép design és belső elrendezés

Elsősorban azt érdemes megnézni, hogy mekkora hely áll rendelkezésedre. Ha nem mindent mosogatsz majd gépben, akkor a kisebb kapacitás is elegendőnek bizonyul. A beépített készülékeknél a méret kiemelt jelentőséggel bír, egyébként a design is figyelmet érdemel. A mosogatógép belső elrendezése a későbbi kényelmes használhatóságot szolgálja, és sok bosszúságtól kímélheted meg magad a körültekintő választással. A lehajtható tüskék például az aszimmetrikus vagy a nagyméretű edények biztos elhelyezésekor tesznek kitűnő szolgálatot.

Célkeresztben az energiahatékonyság

Tudtad, hogy a rövid és intenzív programok fogyasztják a legtöbb energiát és vizet? Ez sem a költségek, sem a környezetvédelem szempontjából nem előnyös, így meggondolandó, hogy az eco programokkal rendelkező berendezés mellett tedd le a voksod. Egyébként is több órát vesz igénybe egy mosási ciklus, cserébe viszont tökéletesen tiszta és higiénikus edényeket, konyhai kiegészítőket kaphatsz vissza. Az A+++ energiaosztály a mosogatógépek világában is mind inkább keresettek.

Ha nem mindegy a méret

Ha a méret kerül fókuszba, akkor főként a családtagok számára érdemes figyelembe venni. A keskeny mosogatógépek általában 8-10 terítékhez alkalmasak, rendszerint kéttagú háztartások választják előszeretettel. A széles, kb. 60 cm-es készülékek nagycsaládoknak is megfelelőek. E tekintetben szintén a beépített megoldásoké a főszerep. Ellenben a szabadonálló mosogatógép akár irodákban is megállja a helyét. A körülbelül 6 terítékes keskeny gépek kapacitása iránt is sokan érdeklődnek. A Bosch készülékei legalább olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a Beko eszközök.

Mosogatógép készítmények, amikre biztosan szükséged lesz

Hasonlóan a mosógépekhez, a mosogatógép is igényli a megfelelő készítmények használatát. A cél nemcsak az edények tisztítása, a zsírfoltok hatékony eltüntetése, hanem a készülék védelme is. A szilárd és a folyékony készítmények egyaránt népszerűek, de nem mehetünk el a só, valamint a mosogatógép tisztítók mellett sem, melyek higiénikus tisztaságot biztosítanak, védenek a vízkővel szemben, és gondoskodnak a készülék időtálló minőségéről.

Praktikus mosogatógép funkciók

A vízzel funkcionáló készülék esetében kiemelt jelentőséggel bírnak azok a funkciók, melyek a lakást védik, vagy éppen a kíváncsi gyerkőcök biztonságát szolgálják. Az un. AquaStop tulajdonképpen egy elázás elleni biztonsági rendszer, ami az esetleges meghibásodásnál lezárja a mosogatógép vízellátását. A napjainkban elérhető készülékek rendszerint felszereltek ezzel a funkcióval. A gyerekzár szintén praktikus, hiszen ha a gyerkőc nyomkodni kezdené a berendezést, akkor elkerülhető annak véletlen bekapcsolása.

A késleltetett indítás nem jelent többet és kevesebbet, mint amit. Mindennapjaid szervezésekor hasznos opciónak számít. Hasonlóképp a töltöttség érzékelő, ami ehhez illeszkedően választja meg a szükséges vízmennyiséget. Kell ennél több akkor, ha a környezettudatosságról van szó? A vízérzékelő szintén a víz-és energiafogyasztást minimalizálja, ugyanis a mosószert, a mosási nyomást, a hőmérsékletet is egymáshoz illeszkedően állítja be a készülék.

Végleg elfelejthetjük a kézi mosogatást?

A korszerű mosogatógép kínálatban kifejezetten keskeny, akár 45 cm-es típus is elérhető, így a kis konyhával rendelkezők is megtalálhatják számításukat. Az eladó készülékek többféle árkategóriában várják az érdeklődőket, és az online szűrési feltételeknek köszönhetően beállíthatóak az egyéni igények- akár az ár tekintetében is. Ez utóbbi ugyanis nem elhanyagolható szempont. A webáruház akció keretein belül is kínálja a népszerű márkákat, melyekről kiváló teszt információkra lelhetsz a világhálón. Vannak, akik olcsón keresgélnek a vásárlás során, mások kifejezetten a helyiségbe illeszkedő méretet, a családtagok számához passzoló, terítékhez ideális típust részesítik előnyben. A kézi mosogatás teljesen valószínűleg nem fog elmaradni, ugyanis a mosogatógép bepakolása előtt célszerű a darabos szennyeződéseket eltávolítani a tányérokról, edényekről. Mindig akadnak olyan bögrék, tányérok is, melyeket már csak az egyszerűség apropóján is inkább kézzel, gyorsan elmossa az ember. Fontos, hogy a mosogatógép bekötése szakember által történjen, ez már csak a garancia érvényesítése kapcsán is rendkívül fontos

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések {{activeFilterCount}} aktív szűrő
Szűrések

Top szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.
Beérkezés értesítő

Értesítést kérek

Amennyiben beérkezik a termék a raktárunkba, akkor erről e-mailben értesítést küldünk Önnek.

Több e-mail címet is lehetősége van megadni. Ehhez az e-mail címeket pontosvesszővel elválasztva kell begépelnie. (Pl.: vasarlo@vasarloemail.hu; felhasznalo@felhasznaloemail.hu;)

Utoljára megtekintve