Kezdőlap
Kosár tartalma
Üres kosár
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Kezdőoldal / APC

 

 

 

APC a Schneider Electrictől.
Az APC By Schneider Electric hosszú évek óta vezető szerepet tölt be az energiamenedzsment, az automatizálás és a digitális átalakítás területén. Az „APC by Schneider Electric” márkanévvel globális piaci szereplők a biztonsági áramellátás területén. Az APC komplett megoldásokat kínál adatközponti infrastruktúrához, UPS-hez és állványrendszerekhez, légkondicionáló berendezésekhez, biztonsági és biztonsági szoftvereket a fizikai infrastruktúrához, valamint tervező és felügyeleti szoftvereket.

A szenvedélyünk
Meggyőződésünk, hogy az adatok elérhetősége és a csatlakoztatott állapot biztosítása létfontosságú az üzleti sikeres szempontjából. Megoldásaink biztosítják, hogy az adatok elérhetőek legyenek, bármikor és bárhol is legyen rájuk szüksége az ügyfeleinek. Így teremtjük meg a bizonyosságot az összekapcsolt világunkban.

Miért érdemes az APC-t választani?
Bármilyen gyártó képes termékeket eladni Önnek. Mi azonban átfogó eszközöket és erőforrásokat, kiterjedt partnerhálózatot és a kiválóságunk révén szerzett páratlanul jó hírnevet kínálunk Önnek.

Infrastrukturális megoldások otthoni és irodai használatra
Legyen szó az otthoni áramkimaradásokkal szemben védő akkumulátoros tartalék áramforrásokról vagy teljes adatközpont-infrastruktúrák védelméről, ajánlataink segítenek hatékonyabbá, megbízhatóbbá és folyamatosan online állapotúvá tenni otthonát és vállalkozását.

 

 

APC UPS


A szünetmentes tápegység (UPS) biztosítja, hogy a kritikus elektromos berendezések, például a PC, NAS, switch vagy a szerver továbbra is működjenek áramkimaradás esetén. Ezenkívül az APC UPS automatikusan és megfelelően le tudja kapcsolni az intelligens eszközeit, megelőzve a szükségtelen adatvesztést és a hardver károsodását.

APC Smart-UPS Li-Ion akkumulátorral


A Li-Ion akkumulátorok számos előnyt kínálnak a végfelhasználók számára a hagyományos ólom-savas akkumulátorokhoz képest. Például karbantartásmentesek, és alacsonyabb költséget kínálnak az eszköz teljes életútját tekintően (TCO).

APC SmartConnect


Az APC csatlakoztatott intelligens UPS-ei a SmartConnect portnak és a biztonságos SmartConnect webportálnak köszönhetően ingyenesen, bárhol és bármikor online figyelhetők.

APC áramelosztó egységek


Az APC PDU megbízható és professzionális áramelosztást garantál egy 19 hüvelykes IT-rackben és az otthonában egyaránt.
Ha egy APC Rack PDU-t vészhelyzeti vagy más tápegységhez csatlakoztat, egyszerűen leágazhat egy aljzatról több aljzatra, és eloszthatja az áramot a kívánt helyre.


Csereakkumulátor


Az eredeti APC RBC(TM) termékeket tesztelték és kompatibilitásukat minősítés igazolja, hogy a szünetmentes tápegység megfelelő teljesítményét az eredeti specifikációnak megfelelően helyreállítsa.

Utoljára megtekintve