Bejelentkezés

Fizetési és szállítási
információk

Átvételi, fizetési lehetőségek
Bolti átvétel 

Amennyiben saját üzletünkben veszed át a megrendelésed, a szállítás és átvétel is díjmentes.

* Fontos kivétel:

Amennyiben háztartási nagygépet vásárolsz (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), és valamelyik partnerüzletünkben szeretnéd átvenni (tehát nem az BestByte Allee Bevásárlóközpontban) a szállítás díja minden esetben bruttó 5999 Ft.

Amennyiben 55"-os(139cm-es), vagy annál nagyobb képátmérőjű Televíziót vásárolsz, és valamelyik partnerüzletünkben szeretnéd átvenni (tehát nem az BestByte Allee Bevásárlóközpontban) a szállítás díja minden esetben bruttó 1799 Ft.

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 1-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre.

Hol tudom kiválasztani az átvételi pontot?

A számodra legmegfelelőbb BestByte üzletet, online rendelésnél, az „Adatok megadása” lépésnél, az „Átvételi adatok” ponton tudod kiválasztani.

*Tipp:

Ezt az átvételi módot ajánljuk, mivel így már az üzletben ki tudod bontani a terméket, és bármilyen kérdésed merül fel vele kapcsolatban, szakértő kollégáink azonnal, készséggel segítenek Neked!

Házhozszállítás 

Bármely termék vásárlás esetén (kivétel a háztartási nagygépek, és 55"-os(139cm-es), vagy annál nagyobb televíziók) a házhozszállítás díja bruttó 1199Ft.

Ha háztartási nagygépet kérsz házhozszállítással (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 5999 Ft.

Ha 55"-os (139cm-es), vagy annál nagyobb televíziót kérsz házhozszállítással , a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 1799 Ft.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 3-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre.

Amenyiben háztartási nagygépet vásárolsz, akkor 4-7munkanap között változik a kiszállítási idő.

*Fontos:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rajtunk kívülálló okokra sajnos mi sem tudunk felkészülni, ezért nem áll módunkban garanciát és felelősséget vállalni a szállításokra!

Foxpost csomagautomaták 

Foxpost átvétel már több mint 500 csomagautomatából

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni és a maximális csomag mérete 60cm x 36cm x 61cm.

FOXPOST csomagautomatánál történő átvétel díjszabása egységesen 990 Ft.

Az automaták listáját és további információt ITT találsz.

Fizetési módok 

Utánvét

A megrendelt árut az átvételekor csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási mód esetén választhatod.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az internetes áruházunk a kártyád-, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Te Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen pluszazonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Te ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyádat kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Áruhitel

Az elérhető áruhitelekről az Online Hitelek <és az Áruházi Hitelek menüpontokban találsz.

Banki utalás

Amennyiben banki átutalással szeretnél rendelni, keresd Ügyfélszolgálatunkat!

 
Top termékek

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem