Bejelentkezés

Fizetési és szállítási
információk

Átvételi, fizetési lehetőségek
Bolti átvétel 

Amennyiben a budapesti BestByte Plus Allee üzletünkben veszed át a megrendelésed, a szállítás és átvétel is díjmentes.

Amennyiben más boltunkat választod megrendelésed átvételére, a szállítás és átvétel díja 690 Ft.

* Fontos kivétel:

Amennyiben háztartási nagygépet vásárolsz (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), és valamelyik partnerüzletünkben szeretnéd átvenni (tehát nem az BestByte Plus Allee Bevásárlóközpontban) a szállítás díja minden esetben bruttó 3990 Ft.

Amennyiben 55"-os(139cm-es), vagy annál nagyobb képátmérőjű Televíziót vásárolsz, és valamelyik partnerüzletünkben szeretnéd átvenni (tehát nem az BestByte Plus Allee Bevásárlóközpontban) a szállítás díja minden esetben bruttó 3200 Ft.

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 1-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre.

Hol tudom kiválasztani az átvételi pontot?

A számodra legmegfelelőbb BestByte üzletet, online rendelésnél, az „Adatok megadása” lépésnél, az „Átvételi adatok” ponton tudod kiválasztani.

*Tipp:

Ezt az átvételi módot ajánljuk, mivel így már az üzletben ki tudod bontani a terméket, és bármilyen kérdésed merül fel vele kapcsolatban, szakértő kollégáink azonnal, készséggel segítenek Neked!

Házhozszállítás 

Bármely termék vásárlás esetén (kivétel a háztartási nagygépek, és 55"-os(139cm-es), vagy annál nagyobb televíziók) a házhozszállítás díja bruttó 990Ft.

Ha háztartási nagygépet kérsz házhozszállítással (pl. hűtőgép, mosógép, mosogatógép, szárítógép stb.), a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 3990 Ft.

Ha 55"-os(139cm-es), vagy annál nagyobb televíziót kérsz házhozszállítással , a szállítási díj értéktől függetlenül bruttó 3200 Ft.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

Amennyiben "Raktáron" van(nak) a megrendelt termék(ek), rendelésed maximum 1-5 munkanap alatt, 10 és 18 óra között leszállításra kerül az általad megadott címre.

Amenyiben háztartási nagygépet vásárolsz, akkor 4-7munkanap között változik a kiszállítási idő.

*Fontos:

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a rajtunk kívülálló okokra sajnos mi sem tudunk felkészülni, ezért nem áll módunkban garanciát és felelősséget vállalni a szállításokra!

Fizetési módok 

Utánvét

A megrendelt árut az átvételkor készpénzzel is kifizetheted.
Ezt a fizetési módot bármelyik szállítási mód esetén választhatod.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az internetes áruházunk a kártyád-, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a Te Electron kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz kártyáddal internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy a kártyádat kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultálj a bankoddal!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen pluszazonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben a kártyádat kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy azt nem igényelted, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányít az OTP oldalára, ahol megadod kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben a bankod rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Te ezt igénybe veszed, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyád adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnod. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányít a kártyádat kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtanod az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, értesítést kapsz a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerülsz a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Áruhitel

Az elérhető áruhitelekről az Online Hitelek <és az Áruházi Hitelek menüpontokban találsz.

Banki utalás

Amennyiben banki átutalással szeretnél rendelni, keresd Ügyfélszolgálatunkat!

Hírlevél

ÉRTESÜLJ ELSŐ KÉZBŐL
KEDVEZMÉNYEINKRŐL!

Top3 termék

Iratkozz fel most, hogy első kézből értesülj
legfrissebb ajánlatainkról!

Kötelező mező

Köszönöm, nem