Bejelentkezés

Az 1962-ben alapított Audio-Technica egy magát problémamegoldó audioberendezések tervezésének, gyártásának és forgalmazásának szentelő világméretű vállalatcsoport. A brand elkötelezett a lehető legjobb hangélmény iránt, és ezt a célt a japán technikai precizitással szolgálja. A kezdetben a modern lemezjátszó hangszedőiről ismert Audio-Technica ma élvonalbeli mikrofonokat, fejhallgatókat, vezetéknélküli rendszereket, keverőket és elektronikai termékeket állít elő otthoni és professzionális felhasználásra.

Számos szakmai díj elnyerőjeként olyan termékeket gyárt, amelyek mércét állítanak a minőség, a tartósság és az ár/teljesítmény terén az élő hangosításban, a műsorkészítő és hangfelvételi stúdiókban, vállalati és kormányzati létesítményekben, templomokban és sok más alkalmazásban.

Az Audio-Technica mikrofonok sokoldalú megoldást nyújtanak nagyfontosságú sportközvetítések során, többek között a Futball VB-n, a Super Bowlon. Az Audio-Technica fejlesztett és szállított eszközöket a Grammy díjátadóra, a Nemzetközösségi Játékokra vagy az 1996-os atlantai óta az összes nyári és téli olimpiai játékra. Termékeinket olyan együttesek és világsztárok részesítik előnyben, mint pl.: Elton John, a Metallica, Gwen Stefani, Linkin Park, Faithless, vagy Magyarországon: Radics Gigi, a Blahalouisiana, vagy az AWS.

 

 

AUDIO-TECHNICA Audio-Technica ATH-AVC200 zárt fekete fejhallgató
régi ár: 13 999 Ft -3 000 Ft
10 999 Ft
Tovább